Vertaile parhaat mokkulat/nettikut ja mobiililaajakaistat 2019

Me suosittelemme mokkulalle seuraavaa liittymää

Moilla et sitoudu mihinkään, joten kokeilla liittymää vaikka vain kuukauden ajan näin halutessasi

Löydä kaikki parhaat nettiliittymä tarjoukset yhdestä paikasta

Seuraavasta taulukosta löydät nopeasti ja kätevästi tämän hetken parhaat nettililiittymät sekä dataliittymät monipuoliseen käyttöön.Nämä liittymät sopivat niin puhelimeen, tablettiin kuin myös mokkulaan. Valitse paras ja tilaa heti!

Moi Mobiili halpa puhelinliittymä

6e/kk

* et sitoudu mihinkään

 

Sisältää 4 gigaa yhteistä dataa

Moi Mobiili halpa puhelinliittymä

18e/kk

* et sitoudu mihinkään

Sisältää rajoittamattoman määrän dataa

 

Tahdotko myös uuden mokkulan tai toisen operaattorin?

Alapuolelta löydät operaattorit joilta voit tilata itsellesi mokkulan/nettitikun sekä mobiililaajakaistan. Klikkaa vain operaattorin logoa ja pääset selaamaan heidän tarjontaansa.

Dna puhelinliittymät

4G MOKKULA/NETTITIKKU MOBIILILAAJAKAISTAN KERA

Mokkula,nettitikku, usb-reititin,nämä ovat sanoja joilla kuvataan mobiiliyhteyden reitittimiä. Eli käytännössä tarvitset mokkulaa tai nettitikkua silloin, kun haluat surffata netissä vaikkapa tabletilla tai tietokoneella.

Puhelinoperaattorit käyttävät eri nimitystä tästä samasta mobiiliyhteyden reitittimestä eli kansankielellä mokkulasta tai nettitikusta. Hmm, tämä “rakkaalla lapsella on monta nimeä”   ideologia tekee meidän kuluttajien nettiliittymien vertailun hieman hankalammaksi. Mutta ei hätää, olemme koonneet vertaaliittyma.fi sivulle kaiken tarvittavan tiedon. Jotta sinun liittymien vertailusi olisi helpompaa ja nopeampaa!

 

Osta oma nettitikkusi TÄÄLTÄ

 

Miten tämä mokkula/nettitikku oikein toimii?

Tarvitset mobiiliyhteyden reitittimen (mokkula/nettitikku), joka tuo internetyhteyden sinun yhdelle tai useammalle laitteelle.(tabletti/ tietokone jne)Yleensä nämä mokkulat ja nettitikut kiinnitetään laitteessa sijaitsevaan  USB-porttiin.  (engl. Universal Serial Bus)  Nämä mokkulat ja nettitikut ovat puhelinoperaattoreiden tarjoamia palveluita, liittymiä,(Joihin sisältyy useimmin fyysisesti tämä mokkula/nettitikku) Joten voit käyttää niitä aikalailla samalla tavalla kuin vaikka omaa puhelintasi.

 

Mokkula kytkeytyy valitsemasi puhelinoperaattorin matkapuhelinverkkoon sisään asennetun SIM-kortin ja tähän sopivan yhteysohjelmiston avulla. Valinnastasi riippuen yhteysohjelmisto tulee nettitikun mukana tai sen voi itse ladata verkosta.

Haluamme, että sinä voit vaivatta vertailla itsellesi edullisimman nettitikun/mokkulan, ja voit aloittaa rahan säästämisen jo tänään! Siksi olemme koonneet kaikki puhelinoperattoreiden tarjoamat nettitikut ja mokkulat yhdelle sivulle, jotta sinun sinun olisi helppoa löytää itsellesi paras ja edullisin nettitikku/mokkula.

 

Tilaa omasi jo tänään, TÄÄLTÄ!

 

Tabletissa mobiililaajakaistan asentaminen voi olla yhtä helppoa kuin SIM-kortin asentaminen matkapuhelimeen.  Mokkulan hintavertailu voi sen sijaan olla taas huomattavasti vaikeampaa, ja siksi olemmekin koonneet sivuillemme helpon tavan verrata itsellesi halvin nettitikku. Ensin sinun kuitenkin kannattaa hahmotella itsellesi nettitikun käytön määrä, eli minkäinen liittymätyyppi sopii parhaiten sinulle. Joissakin liittymissä datamäärää on rajoitettu, joten siksi sinun on hyvä olla tietoinen kuinka aktiivinen nettitikun käyttäjä olet! Esimerkiksi jos tykkäät uppoutua hyvien elokuvien pariin, ja kuunnella musiikkia jne. Silloin sinun kannattaa valita itsesi tehokkain verkkonopeus!

Vertaa sivuiltamme edullisin nettitikku, ja aloita säästäminen vaikka heti!

Löydät sivuiltamme seuraavien puhelinoperaattoreiden tarjoamia nettitikkuja/mokkuloita! Dna, Saunalahti/Elisa, Telia, Moi mobiili.

Pääasiassa jokaisen operaattorin tarjoamaan mokkulan tai nettitikun kuukausimaksuun sisältyy nettitikku ja liittymä.

Aloittaaksesi vertailemaan halvinta mokkulaa/nettitikkua, sinun tarvitsee asettaa haluamasi nopeus sekä maksimimäärä, jonka haluat maksaa kuukaudessa. Sinulle tarjoutuu kahdenlaisia vaihtoehtoja, mobiililaajakaistoja joissa on rajaton käyttö. Eli voit käyttää laajakaistaa niin paljon kuin haluat, ja maksat tietyn ennalta määritellyn kuukausittaisen maksun. Toinen vaihtoehto on mobiililaajakaistat, joissa maksu määräytyy käytön mukaan. Maksat niistä päivistä jolloin käytät nettiä.

Tästä syystä sinun on hyvä kartoittaa käyttö tottumuksiasi, käytätkö mobiililaajakaistaa päivittäin, vai ainoastaan muutamana päivänä kuukaudessa? Pienellä vaivannäöllä löydät sinulle parhaiten sopivan mokkulan/nettitikun!

 

Osta oma mokkula/nettitikkusi täältä!

 

KUULUVUUS

Nettitikut ja mokkulat toimivat puhelinoperaattoreiden tarjoamissa matkapuhelinverkoissa, ja niiden toimivuus ja todellinen kuuluvuus on riippuvainen alueen sijainnista ja sen kuuluvuudesta. Samalla tavoin kuin puhelimesi käyttämä matkapuhelinverkko. Ennen kuin ostat nettitikkua, on sinun hyvä varmistaa puhelinoperattorin kuuluvuus asuin alueellasi. Tällä tavoin toimimalla voit säästyä ikäviltä yllätyksiltä jälkikäteen.

Tarkista täältä alueesi kuuluvuus:

 

https://elisa.fi/kuuluvuus/

https://kauppa4.dna.fi/laajakaista

https://www.telia.fi/asiakastuki/verkko/verkko/verkkokartta

https://www.moi.fi/kuuluvuusalue

 

Vertaa edullisin mobiililaajakaista nettitikku tai mokkula täältä, ja aloita säästäminen jo tänään!

 

 

 

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.