Parhaat puhelinoperaattorit Suomessa 2019

Suosittelemme

Telia RAJATON 100 M
100
Mbit/s
Rajaton netti
Ei sitoutumispakkoa
Puhelut ja viestit: 1200kpl & min
Voimassa vain rajoitetun ajan
22,90€/kk
Avausmaksu 3€
Telia RAJATON 200 M
200
Mbit/s
Rajaton netti
Ei sitoutumispakkoa
Rajattomat puhelut ja viestit
Voimassa vain rajoitetun ajan
23,90€/kk
Avausmaksu 3€

Moi on varma, hyvä sekä turvallinen ratkaisu sinunkin operaattoriksi

Moi on yksi tämän hetken puhutuimmista operattoreista, eikä suotta. Moi on suomalainen yritys ja se tarjoaa puheliittymiä alkaen vain 6€/kk. Tähän hintaan sisältyy 4 gigaa jaettua dataa. Moissa maksat puheluista ja tekstiviesteistä edullisesti vain käytön mukaan. Mikäli isommalle puheelle tai datalle on kuitenkin tarvetta, niin moilta löytyy myös näille rajoittamattomat paketit 10 euron lisähintaan kuukaudessa. Katso vielä alapuolelta lisätiedot Moista. Kokeile ainakin kuukauden ajan, sillä Moin voit aina irtisanoa juuri silloin kun sinä haluat eli et ole koskaan sitoutunut määräaikaiseen sopimukseen. Turvallista ja helppoa, kokeile siis Moita. 

Lue lisää alapuolelta tai tilaa heti tästä!

Moi Mobiili halpa puhelinliittymä

Sisältää 4 gigaa jaettua dataa

Puhelut kotimaassa ja EU/ETA-alueella 0,055€/min

Tekstiviestit 0,055€/min

6e/kk

* et sitoudu mihinkään

Voit myös lisätä liittymääsi seuraavat paketit:  Rajaton data +10€/kk tai Rajaton puhe +10/kk

Moi mobiili soveltuu mainiosti myös esimerkiksi tabletin tai mokkulan liittymäksi. Kokeile ainakin kuukausi ja ihastu Moihin.

Voit myös vertailla kaikki Suomen puhelinoperaattorit valitsemalla sopivan alapuolelta

 

 

Etkö ole varma mikä operaattori olisi juuri sinulle paras?

Vain parilla kysymyksellä selvitämme juuri sinulle parhaat puheliittymät.

Vertaile ja löydä varmasti sinulle sopivin operaattori

Eri operaattorit tarjoavat erilaisia puhelinliittymiä ja tästä syystä onkin tärkeää tutustua niihin kaikkiin. tällä tavalla löydät sen sinulle sopivimman ja voit säästä jopa useita kymmeniä euroja kuussa vaihtaessa koko perheelle sopivat matkapuhelinliittymät!

OPERAATTORIT

 Esittelemme sinulle neljä suurinta Suomessa toimivaa puhelinoperattoria. Pääset tutustumaan näihin puhelinoperaattoreihin, hieman pintaa syvemmältä ja vertailemaan niitä keskenään sivuillamme. Vertailemalla selvität helposti, mikä puhelinliittymä on juuri sinulle se edullisin ja kannattavin vaihtoehto.

Puhelinliittymiä on tänä päivänä tarjolla jos jonkin näköistä ja kokoista. Määritelmä halvin, riippuu suurelta osin siitä, minkälainen puhelimen käyttäjä olet!

Vertaa sivuiltamme juuri sinulle halvin puhelinliittymä!

 

HALVIN PUHELINLIITTYMÄ

Yhtä ainoaa vastausta siihen mikä on halvin matkapuhelinoperaattori ja halvin puhelinliittymä ei voida antaa, koska puhelinliittymiä voidaan vertailla niin monesta eri näkökulmasta. Toiselle halvin puhelinliittymä voi tarkoittaa sitä, että käytössäsi on peruspuhelin ja saat siihen halvan puhelinliittymän. Toiselle kuluttajalle halvin puhelinliittymä taas voi tarkoittaa puhelinliittymää jossa kaikkea on rajattomasti, mutta puhelinliittymä on hinnoiteltu edullisesti.

Liittymävertailu on suhteellisen hankalaa, koska puhelinoperaattorit korostavat eri asioita mainostaessaan puhelinliittymiään. Siksi halusimme tarjota sinulle vertaaliittyma.fi sivun, jossa sinun on helppo verrata puhelinliittymiä. Sekä tarvittaessa voit myös tutustua hieman tarkemmin näihin puhelinoperaattoreihin.

PUHELINOPERAATTORIT

Viestintäviraston syksyllä 2017 tehdyn selvityksen mukaan, Suomessa markkinaosuudet jakautuvat kolmen suurimman matkapuhelinoperaattorin kesken DNA, TELIA FINLAND sekä ELISA. Markkinoille on kuitenkin tullut uusi matkapuhelin palveluoperaattori, Moi mobiili. Moi haastaa nämä kolme Suomen suurinta matkapuhelinoperaattoria uudenlaisella toimintaperiaatteella!

Matkapuhelin ala ei nuku koskaan vaan elää koko ajan. Kesällä 2017 roaming-maksujen poistuminen haastoi puhelinoperaattorit päivittämään puhelinliittymiään, ja niihin kuuluvia rajoitteita. Lisäksi asiakkaiden kulutustottumusten muuttuminen radikaalisti viimeisten vuosien aikana.  Puheluiden sekä tekstiviestien osuus on pienentynyt jatkuvasti, kun osa siirtyy internet-pohjaisiin käyttöjärjestelmiin.

Pysyäkseen ajan hermolla, puhelinoperaattorit joutuvat jatkuvasti päivittämään puhelinliittymien tarjontaa ja tarjouksiaan. Kuluttajien näkökulmasta se ei ole huono juttu, koska säännöllisellä puhelinliittymien hintojen vertailulla, voit säästää useammankin euron!

Me haluamme auttaa sinua säästämään, laske tarkempi säästö TÄÄLLÄ!

Löydät sivuiltamme seuraavat puhelinoperaattorit DNA, MOI MOBIILI,SAUNALAHTI/ELISA sekä TELIA ( Tele Finland sekä Sonera yhdistyi keväällä 2017) ja heidän edullisimmat puhelinliittymät.

Vertaa edullisin puhelinliittymä, ja aloita selvä rahan säästäminen jo tänään!

 

DNA

 “Elämä on” on lause joka on jäänyt monen suomalaisen mieleen! Eikä turhaan, koska DNA:lla on 3,5 miljoonaa matkaviestin- ,ja kiinteänverkon asiakkuutta.

DNA on aloittanut toimintansa vuonna 2001, ja on Suomalainen teleoperaattori yritys. DNA:lla on koko maan kattava matkapuhelinverkko, ja kiinteä puhelinverkko löytyy hieman alle kymmenestä kunnasta. DNA:n liikevaihto oli vuonna 2016 859 miljoonaa euroa, ja liiketulos 91 miljoonaa euroa. DNA on johtava maksu-tv-toimitsija, niin kaapeli- kuin antenniverkossa.

Vertaile sivuillamme halvin DNA puhelinliittymä, DNA tarjoaa asiakkailleen laadukkaita puhe-, data-, ja tv-palveluita arjen yhteydenpitoon ja viihtymiseen.  DNA puhelinliittymiin Suomessa sisältyy aina rajaton netti, ja edulliset puheminuutit sekä tekstiviestit. Voit hallinnoida DNA Minun palvelustani mm.- asiakastietoja, tarkistaa palvelusi, silmäillä laskutustietoja sekä vaihtaa Mix-kanavapaketin kanavat kerran kuukaudessa.

MOI MOBIILI

 Moi mobiili on suomalaisen matkapuhelinmarkkinoiden uusin tulokas, ja Moi haastaakin meidät kuluttajat ajattelemaan uudella tavalla matkapuhelinliittymistä!Moi mobiilin keskeisimpänä ajatuksena on helppous, ja edullisuus. Moi mobiili markkinoi itseään asiakaslähtöisimpänä operaattorina! Suuri lupaus, voit tarkistaa onko lupaus paikkansa pitävä, ja osta oma MOIsi TÄÄLTÄ

Sinun ei tarvitse optimoida erikseen jokaiselle liittymälle omaa puheaika, tai datapakettia, vaan data- ja puhepaketit jakautuvat oman tilin sim-korttien yhteiseen käyttöön. Saat itse liittää tarpeesi mukaan tarvittavan määrän simmejä tilillesi. Ja luonnollisesti maksat vain tarvitsemiesi sim-korttien käytöstä, eli et maksa turhasta!

Tilin hallinnoiminen tapahtuu Mun moi-aplikaatiolla, voit tarkastalla Mun moissa mm- simmiesi käyttöä, sekä hallita niiden asetuksia ja asiakastietoja. Tarvittaessa voit myös ostaa Mun moissa-lisäpalveluita kuten esimerkiksi lisäsimmejä.

Moi mobiili on perustettu 3.5.2016, ja kyseessä on Moi mobiili-palveluoperaattori joka toimii DNA:n verkossa.

ELISA SAUNALAHTI

 Elisan asiakkaana on jo 2,3 miljoonaa kuluttajaa,julkishallinnon organisaatiota ja yritystä. Elisa onkin Suomessa alansa markkinajohtaja, tietoliikenne-, ICT-, ja palveluyrityksenä.Elisa tarjoaa kuluttajilleen ympäristöystävällisiä palveluita viihtymiseen sekä viestimiseen. Mm asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, tuloksellisuus määrittelevät Elisan liiketoimintaa. Elisan asiakasmäärän perusteella, voisi todeta että Elisa on tainnut suurelta osin toteuttaa lupauksiaan, eikä ne ole jääneet pelkäksi sanahelinäksi!

Elisan liikevaihto vuonna 2016 oli 1,64 miljardia euroa, ja Elisalle on kertynyt jo yli 130 vuoden taival Suomalaisten yhteydenpidossa!

Elisa tarjoaa kansainvälisesti kilpailukykyiset hinnat, jonka mahdollistaa yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa.

 

TELIA

23.3.2017 Sonera ja Tele Finland fuusioituivat Teliaksi, Telia nimen alla toimiva puhelinoperaattori on siis suhteellisen nuori. Mutta Sonera ja Tele Finland sen sijaan ovat palvelleet suomalaisia puhelinliittymien käyttäjiä jo reilusti yli kymmenen vuotta.

Kuten Moi mobiilissa, myös Teliassa liittymän hinta määräytyy valitun kokonaisuuden mukaan. Liittymään voit valita valmiit paketit puheluiden ja liittymien osalta, tai maksaa käytön mukaan.