DNA LIITTYMÄT TAATUSTI EDULLISESTI

Millaista liittymää etsit?

rajaton

Käytön mukaan

Elämä on” oli lause, johon et ole voinut olla törmäämättä tv-mainoksissa, tai kadunvarsi julisteissa. Tämän lauseen myötä DNA nousi viimeistään mainoskampanjassaan 2004 asiakkaiden tietoisuuteen, ja lause jäi elämään suomalaisten keskusteluissa lentäväksi lauseeksi! 2005 tämä sama lentävä lause palkittiin Suomessa Voitto-mainoselokuvakilpailussa! Vertaa edullisin DNA puhelinliitymä vertaaliittyma.fi sivuilta, ja aloita edullisimpien puhelinlaskujen nauttiminen jo vaikka heti suraavassa laskussasi. Puhelinlaskujen suuruuteen voit helposti vaikuttaa vertaamalla itsellesi halvimman puhelinliittymän, ja aloita säästäminen jo NYT! DNA lupaa mahtipontisesti tehdä asiakkaidensa arjesta inspiroivampaa, tuottavampaa sekä viihdyttävämpää.Lupaukset kuulostavat niin hyvälle, että kuluttaja saattaa hetkeksi unohtaa myös liittymävertailun olennaisimman asian.. Vertailla edullisin liittymä juuri sinulle!

Dna tarjoaa kaikille jotain

DNA on mukana kuluttajan arjessa, DNA tarjoaa asiakkaiden arkeen ja työhön, yhteydenpitoon, viihtymiseen sekä työntekoon kilpailukykyisiä ja laadukkaita puhe-, data- ja tv-palveluita. Voit valita puhelinliittymän jonka käytöstä maksat vain käytön mukaan, puhelinliittymän kevyempään ja pienempään datankäyttöön. Eli siis heille jotka haluavat pitää puhelimensa, noh puhelimena! Vähän niin kuin ennen vanhaan! Netti toimii kuitenkin niin, että sinulla on kuitenkin tarvittaessa mahdollista tarkistaa vaikka säätiedotus, muualtakin kuin omalta kotikoneelta.

DNAlta löytyy myös puhelinliittymien jättiläisiä, paketteja joissa on lähes kaikki on rajatonta,huoletonta ja netin käyttö on vaivatonta, koska ei tarvitse pelätä täyttyvää datakattoa! Näiden ääripäiden lisäksi DNA:lta löytyy edullisia puhelinliittymiä näiden välistä, eli halpoja puhelinliittymiä jotka on suunnattu ns. keskivertokuluttajalle.

Mitä enää mietit, vertaa oma halpa puhelinliittymäsi täältä!

HALPA PUHELINLIITTYMÄ

Etsittäessä halpaa puhelinliittymää, on hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään minkälainen puhelinliittymien käyttäjä olet, ja mitä odotat puhelinliittymältäsi? DNA tarjoaa jokaiselle jotakin. Jos mietimme kuluttajaa, joka puhuu paljon puhelimessa, ja käyttää runsaasti sosiaalista mediaa, katselee leffoja ja kuuntelee musiikkia. DNA tarjoaa heille puhelinliittymien jättejä, kiinteällä kuukausimaksulla, rajatonta sekä huoletonta käyttöä! Tällöin sinun ei tarvitse pelätä jättisuuria puhelinlaskuja, tai nettiä joka pätkii!

DNA on luokitellut pääpiirteittäin puhelinliittymät seuraavalla tavalla.

  • Puhelinlaskut muodostuvat käytön mukaan, tämä sopii erityisesti sinulle, joka puhut vähän puhelimessa.
  • Valmiit paketit tarjoavat nimensä mukaisesti paketin, johon sisältyy rajattu määrä puhetta ja viestejä. Paketin ylimenevät viestit ja puheminuutit hinnoitellaan voimassaolevan hinnaston mukaisesti.
  • Kolmannessa vaihtoehdossa, sinulle on myös rakennettu valmis paketti. Tässä paketissa sinulla on, valinnastasi riippuen käytössä rajaton puhe,viestit ja data.

Käymme alapuolella läpi muutamia DNA:n puhelinliittymävaihtoehtoja jokaisesta kategoriasta. Ja nostamme esiin meidän mielestämme olennaisimmat asiat! Jatka siis lukemista, ja pian voit olla edullisemman puhelinliittymän omistaja!

MAKSA KÄYTÖN MUKAAN

Kuluttajat jotka haluavat puhelinlaskujensa muodotuvan käytön mukaan, avausmaksun jälkeen, kiinteän kuukausimaksun lisäksi maksat puheluista ja tekstiviesteistä vain käytön mukaan.

Näitä puhelinliittymiä suositellaan kuluttajille jotka käyttävät nettiä satunnaisesti, ns. pieneen käyttöön.Meistä jokainen haluaa varmasti valita aina sen halvimman puhelinliittymän, jossa on edullisimmat puhelut, halvimmat viestien hinnat sekä halvat kuukausimaksut. Todennäköisesti haluamme kuluttaa rahaa muuhun kuin turvallisuuden tunteeseen siitä että saamme puhua,surffailla sekä viestitellä huolettomasti ja rajattomasti. Halvimman puhepaketin löydät sivuiltamme!

Listasimme alapuolella muutaman DNA:n puhelinliittymän, joista maksat kulutuksen mukaan. Esimerkeissä on 11/2017 voimassaolevat hinnat, tarkemmat hintatiedot löydät täältä!

https://kauppa4.dna.fi/puhe

 DNA Mini Data

Laskutus perustuu puhuttuihin minuutteihin, sekä lähetettyihin tekstiviesteihin. Kyseessä on siis DNA perusliittymä, joka sopii henkilölle jonka netinkäyttö on vähäistä. Voisimmekin suositella puhelinliittymää hieman iäkkäämmille kuluttajille, jotka muistavat ajan jolloin puhelin oli vain.. niin, no puhumista varten! Et siis maksa turhasta, vaan ainoastaan puheminuuteista sekä lähetetyistä tekstiviesteistä!

Avausmaksu: 3,90

Puhelut: 0,07

Viestit: 0,07

Kuukausimaksu 4,90

Rajattomasti nettiä Suomessa ilman datakattoa, maksiminopeus 256kbit/s

DNA NOPEA 4G JÄMPTI

Jämpti on nimensä veroinen puhelinliittymä, puhelut ja tekstiviestit kasvattavat puhelinlaskuasi vain ja ainoastaan käytön mukaan. Puhumasi minuutit kerryttävät laskuasi 0,07e/minuutti sekä tekstiviestit 0,07e/kpl. (11/2017)

Kuluttajille, jotka eivät koe puhelinliittymää, puhelinliittymäksi ilman huippunopeaa 4G nettiä, tämä on netti joka ei jumita eikä datakatto tule vastaan. DNA:n sivuilla arvioitu netin maksiminopeus on 100Mbit/s.

Tämä on yksi niistä puhelinliittymistä, joihin kuuluu mukaan 10Gt/kk EU-datapaketti. Datapaketti on hyödyllinen silloin kun matkustat EU ja ETA maissa. Voit ulkomaanmatkalla puhua puheluita sekä lähettää viestejä samaan hintaan kuin kotimaassa. Tarkemmat , ja ajantasaisimmat tiedot löydät aina DNAn sivuilta. Alapuolella hinnat 11/2017

Avausmaksu: 3,90

Puhelut:0,07

Viestit:0,07

Kuukausimaksu: 24,90e( ensimmäinen 12kk, tämän jälkeen 26,90)

Yläpuolella on DNA käytön mukaan luokitelluista puhelinliittymistä kaksi ääripäätä.Molemmissa puhelut ja viestit veloitetaan käytön mukaan, olennaisin ero on netin nopeudella, ja sillä tarvitsetko puhelinliittymääsi EU:n datapakettia.

Siksi sinun onkin syytä olla tarkkana, miten määrittelet edullisen puhelinliittymän. Tässä kategoriassa, suurin muuttuja on netin nopeus, ja se tarvitsetko puhelinliittymääsi EU-pakettia. Ilman EU-pakettia puheluiden ja tekstiviestien hinta on 0,025e edullisempi, verrattuna DNAn perus "karvalakki" versioon.

Onkin ehkä aiheellista huomata, että EU-datapaketin kuukausihinnassa on huima ero!

Vertaa edullisin puhelinliittymäsi täältä, EU datapaketilla tai ilman!

DNA VALMIS PAKETTI

DNAlla on joka päivä joulu, koska DNA on paketoinut puhelinliittymänsä kääröihin, joissa on määritelty ennakkoon puheluiden sekä tekstiviestien määrä. Mutta ennen kuin lähdet lukemaan tätä artikkelia pidemmälle, suosittelemme sinun kaivavan edellisen kuun puhelinlaskun esille. Tarkista kuinka monta minuuttia olet puhunut puhelimessa, ja kuinka monta tekstiviestiä olet lähettänyt?

Nyt kun olet saanut selville kuinka monta tekstiviestiä olet lähettänyt ja kuinka monta puheminuuttia sinulle on kertynyt, voit tarkastella seuraavia puhelinliittymiä tarkemmin:

DNA SuperÄlypaketti 1M 100

100 minuuttia puhetta (ylimenevät puhelut 0,09e)

100 kpl tekstiviestiä(ylimenevät viestit 0,09e)

Kiinteään kuukausihintaan 13,90e

-Ei datakattoa

-rajaton 3G netti

-3G netin maksiminopeus 1 Mbit/s

SuperÄlypaketti tarjoaa edullisella kuukausihinnalla rajattoman 3G netin, tähän edulliseen puhelinliittymään sisältyy 100 minuuttia puhetta sekä 100 kappaletta tekstiviestejä. Eli keskimäärin kuukaudessa, jossa on 30 päivää voit puhua noin 3 minuuttia päivässä, tai lähettää kolme tekstiviestiä.

Kohtalaisesti matkustavalle, SuperÄlypaketti tarjoaa sinulle puhelut,tekstiviestit sekä multimediaviestit kotimaan hinnalla EU- ja ETA-maissa. Kohtuullisella käytöllä, tiedonsiirron EU-perusmaksulla 0,0096e/Mt aina 3,0Gt/kk asti. Voit tarkistaa ajankohtaiset hinnat DNA:n sivuilta, ja ostaa oman edullisen puhelinliittymän!

DNA Nopea 4G Paketti

200 min puhetta(paketin ylimenevät puhelut 0,09e/min)

200 viestiä(paketin ylimenevät viestit 0,09e/kpl)

rajaton 4G-netti kiinteään hintaan

10G EU:n datapaketti, netin maksiminopeus 100Mbit/s

Avausmaksu 3,90

12 kk ajan 25,90e jatkossa 28,90e (11/2017)

Tämä on liittymä jossa on paljon kaikkea, paljon puhetta,paljon viestejä, rajaton netti ja tuhti EU datapaketti. Nopealla netillä säästyt hampaiden kiristelyltä, ja voit surffailla huoletta niin paljon kuin sielu sietää!

Kesän 2017 Roaming-sääntömuutosten jälkeen, tähän liittymään on sisällytetty huoleton matkustaminen. Puhelinliittymän kuukausimaksulla voit surffailla huoletta  ulkomailla 10Gt/kk asti.

DNAn valmiit paketit ovat oiva ratkaisu siinä vaiheessa, kun sinulla on tiedossa keskimääräinen kuukausittainen puheluiden ja viestien määrä. Tämä on myös ratkaisu vanhemmille, jotka miettivät minkälainen puhelinliittymä sopii heidän lapsilleen. Mikäli haluat tarkempaa tietoa siitä, mitä on hyvä huomioida valitessa puhelinliittymää lapselle, LUE TÄÄLTÄ LISÄÄ!

DNA ASIAKASPALVELU

Ongelmatilanteissa saat apua DNA:n nettisivuilta, voit ottaa asiakaspalvelijaan yhtyettä DNA:n sivuilla olevan chatin kautta, tai soittamalla asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu on avoinna arkisin klo 10-18, sekä myös lauantaisin klo 9.30-16.30. Puhelut maksavat normaalin puhelumaksun verran.

DNA tarjoaa asiakkailleen, myös mielenkiintoisen seniorilinjan. Tämä linja palvelee iäkkäämpiä DNA:n asiakkaita arkisin klo 9-16.

Kuten muillakin operaattoreilla, myös DNA:lla on mahdollista hoitaa omia asiakastietoja, tarkastella laskuja sekä tehdä muutoksia itse, DNA:n Minun palvelussani. Minun palveluni vaatii DNA tunnusten käyttöönoton. Tämä palvelu on auki 24/7, eli voit siis tehdä tarvittavia muutoksia silloin kun sinulle parhaiten sopii. Kätevää, eikö totta!

Tarkemmat tiedot löydät täältä: https://www.dna.fi/yhteystiedot#asiakaspalvelu

DNA, KENELLE SE SOPII?

DNA on kasvanut viimeisen kymmenen vuoden aikana, niin suureksi puhelinoperaattoriksi. Että on liki mahdotonta sanoa kenelle DNA EI sopisi! DNA tarjoaa puhelinliittymiä niin yksityisille, kuin yrityksellekin. DNA tarjoaa puhelinliittymiä niin ikääntyneille, kuin nuorillekin! Saat valita haluatko puhelinliittymääsi datankäyttömahdollisuuden, vai riittääkö pelkkä puhe!

Voit tehdä helposti testin DNA:n sivuilla, mikä liittymä sinulle sopii:

https://kauppa4.dna.fi/puhe

Mikä helpointa, kun olet määritellyt mikä puhelinliittymä sopii sinulle, tai perheellesi parhaiten. Sinä voit tilata oman puhelinliittymäsi helposti täältä! Sinun ei tarvitse lähteä kiertämään liikkeitä läpi, vaan puhelinliittymän ostaminen tapahtuu helposti, vain muutamalla klikkauksella! Vertaa oma halvin liittymäsi, ja osta se täältä!

KUINKA PALJON DATAA KÄYTÄT, MINKÄLAINEN DATAPAKETTI ON SIIS SINULLE SOPIVA?

Mobiililiittymää valitessa, on hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään omaa datankäyttöä. Tai näin kansankielellä, mieti hetki mitä palveluita käytät mobiililaitteilla. Luetko puhelimella sähköpostia, iltapäivälehtiä. Pelaatko erilaisia pelejä, vai tykkäätkö uppoutua hyvän elokuvan pariin puhelimen äärelle?

Kun olet määrittänyt suurinpiirtein datankäyttösi, on sinun huomattavasti helpompi lähteä vertaamaan puhelinliittymiä ja etsimään sieltä omasi!

Puhelinliittymien vertailu ei ole kovinkaan asiakasystävällistä, koska puhelinoperaattoreilla ei ole yhtä vertailukelpoista markkinointitapaa. Siksi olemmekin halunneet helpottaa urakkaasi, ja koonneet kaikki Suomalaiset puhelinoperaattorit vertaaliittyma.fi sivulle..

Ensimmäinen askel kohti edullisempaa puhelinlaskua on kartoittaa oma datankäyttötarpeesi, oletko valmis ottamaan se askeleen? Selvitä oma datankäyttötarpeesi TÄÄLTÄ

DATALASKURIlla selvität helposti ja nopeasti datankäyttötarpeesi!

Kun datankäyttötarpeesi on selvillä, voit vertailla edullisimman puhelinliittymän TÄÄLTÄ

Mitä enää mietit, aloita jo tänään nauttimaan edullisemmista puhelinliittymistä!

Tutustu myös näihin

@Copyright 2020 Vertaaliittyma.fi