ELISA/SAUNALAHTI PUHELINLIITTYMÄT

Millaista liittymää etsit?

rajaton

Käytön mukaan

Hintasaarnaajat! He jotka kertovat meille mainoksissa, että älä maksa liikaa puhelinliittymistä.Hintasaarnaajat ovat täysin oikeassa! Halpa puhelinliittymä on meidän jokaisen tavoitettavissa, mutta sen löytäminen useiden puhelinliittymien joukosta on toisinaan aika haastavaa! Ei hätää, olemme koonneet vertaaliittyma.fi sivulle kaikki parhaat puhelinliittymätarjoukset! Elisa/Saunalahti on Suomessa alansa markkinajohtaja, tietoliikenne-, ICT-, ja palveluyrityksenä. Elisan asiakkaana on jo huimat 2,3 miljoonaa kuluttajaa,julkishallinnon organisaatiota ja yritystä. Elisan liikevaihto vuonna 2016 oli 1,64 miljardia euroa, ja Elisalle on kertynyt jo yli 130 vuoden taival suomalaisten yhteydenpidossa. Elisa tarjoaa ympäristöystävällisiä palveluita viihtymiseen sekä viestimiseen. Mm asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, tuloksellisuus määrittelevät Elisan liiketoimintaa. Elisa tarjoaa kansainvälisesti kilpailukykyiset hinnat, jonka mahdollistaa yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa.

Huoletonta,vaivatonta,rajatonta ja edullista puhelimenkäyttöä haluaa todennäköisesti melkein jokainen kuluttaja. Kukapa nyt ei haluasi... vertaaliittyma.fi sivuilta löydät kaikki parhaat Saunalahden tarjoukset,Saunalahden liittymät sekä Saunalahti puhelinliittymät. Me teemme sinun puhelinliittymien vertailun helpoksi, sen sijaan että juoksisit ympäri puhelinliikkeitä, etsimässä halpaa puhelinliittymää. Voit tehdä kaiken sen yhdellä istumalla, vertaaliittyma.fi sivustolla.

Kukaan meistä ei halua ostaa sikaa säkissä, tietämättä sitä mitä oikeastaan on ostanutkaan. Siksi olemme koonneet kaikki suomalaiset puhelinliittymät yhdelle sivustolle, jotta sinun on helpompi olla kartalla siitä mitä olet ostamassa. Eli autamme oikeanlaista puhelinliittymää löytämään oikeanlaisen käyttäjänsä. Vertaamalla Saunalahden puhelinliittymiä, löydät oikean Saunalahden liittymän juuri sinulle!

Vertaa edullisin Saunalahden liittymä, juuri sinulle! TÄÄLTÄ

Mainitsimme aikaisemmin, että halpa puhelinliittymä määräytyy sen mukaan minkälainen puhelimenkäyttäjä olet. Kartoita ensin mitä tarvitset puhelinliittymältäsi, kuinka paljon olet esimerkiksi puhunut viime kuussa puhelimessa? Kuinka paljon olet kuluttanut dataa?

Kun olet selvittänyt nämä, on sinun helpompi aloittaa tutustuminen Saunalahden puhelinliittymiin.

SAUNALAHTI PUHELINLIITTYMÄT

SAUNALAHTI TARKKA

Saunalahti liittymät, pitää sisällään erikokoisia liittymiä, joista voit valita itsellesi parhaiten sopivan puhelinliittymiä. Haluatko puhelinliittymän, jossa puhelinlasku muodostuu ainoastaan puhutuista puheminuuteista, ja lähetetyistä tekstiviesteistä? Saunalahti liittymä Tarkka, on silloin sinulle! Saunalahti tarkka liittymässä, maksat avausmaksun jälkeen sen verran mitä olet puhunut puhelimessa, taikka lähettänyt tekstiviestejä. 0,069e/kpl (11/2017)

Pelkkä puhe: Saunalahti liittymä, ilman nettiä alk. 4,90e/kk

Muissa liittymissä kuukausimaksu määräytyy sen mukaan, kuinka nopean netin valitset:

Saunalahti Tarkka liittymä 1M:1Mbit/s netillä, 9,90e/kk

Saunalahti Tarkka liittymä 4G: 50 Mbit/s 22,90e/kk (24,90e)

Saunalahti Tarkka liittymä 4G Premium:200Mbit/s -- EU paketti 10Gt 29,90e/k

Saunalahti Tarkka liittymä 4G Premium+: 300Mbit/s- EU paketti 15Gt 34,90e/kk

Vertaa oma halvin Saunalahden puhelinliittymä TÄÄLTÄ

SAUNALAHTI HUOLETON

Saunalahti tarjoaa puhelinliittymiä myös heille, jotka haluavat ostaa valmiin puhelinliittymäpaketin. Kaikkiin Saunalahden Huoleton liittymiin sisältyy kotimaassa rajaton puhe ja tekstiviestit. Saunalahden puhelinliittymän kuukausihinnan määrittelee tässä vaiheessa netin nopeus, sekä se tarvitsetko käyttöösi EU-pakettia (hinnat 11/2017):

Saunalahti Huoleton liittymä 4G: 50Mbit/s 26,90e/kk (29,90e)

Saunalahti Huoleton liittymä 4G Premium: 200Mbit/s 29,90e/kk (34,90e) 10Gt EU-paketti

Saunalahti Huoleton liittymä 4G Premium+: 300Mbit/s 39,90e/kk 15Gt EU-paketti

Näistä yllämainituista kerrytät samalla s-Bonusta!

Saunalahti Huoleton liittymä 1M: 1Mbit/s  24,90e/kk

Saunalahti Huoleton liittymä Puhe: Liittymä ilman nettiä, rajattomalla puheella sekä viesteillä kotimaassa 19,90e/kk

Viimeisin, eli Saunalahti liittymä- Puhe, on mielenkiintoinen vaihtoehto tänä päivänä. Saunalahden puhelinliittymään ei sisälly internet-yhteyttä, mutta sen sijaan saat puhua ja lähettää sielusi kyllyydestä niin paljon viestejä kuinka haluat...kotimaassa!

Vertaa halvin Saunalahden puhelinliittymäsi TÄÄLTÄ

Mikäli et ole vielä varma mikä puhelinliittymä sinulle sopii parhaiten, jatka lukemista eteenpäin...

SAUNALAHTI  ASIAKASPALVELU

Kun sormi menee suuhun, ja omat neuvot loppuvat kesken. Sinun on helppo tavoittaa Saunalahden  asiakaspalvelija seuraavilla tavoilla:

Saunalahti Chat, toimii Oma elisa-palvelussa arkisin klo 8-19

Saunalahti asiakaspalvelu toimii myös sosiaalisessa mediassa, Saunalahti Facebook, Twitter sekä Palsta yhteistyö vastaa jos omat neuvot eivät enää riitä.

Tavoitat puhelimitse asiakaspalvelijan numerosta 010 190 240 (mpm/pvm) arkisin ma-pe klo 8-19 sekä la klo 10-16.30

Näiden lisäksi voit vielä varata ajan haluamanasi ajankohtana, ja saunalahden asiakaspalvelija soittaa 30 minuutin sisällä varaamastasi ajankohdasta. Kätevää eikö totta! Enää sinun ei tarvitse pelkästää jonottaa, ja kuunnella ah, niin ihanaa jonotusmusiikkia!

Löydät lisätietoa asiakaspalvelusta täältä:

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot/

OMA ELISA

Kuten muillakin puhelinoperaattoreilla, myös Saunalahdella voit hoitaa omaan puhelinliittymääsi liittyviä asioita Oma Elisassa. Voit hoitaa liittymä -ja laskuasiasi edullisimmin ja ilman turhia jonotuksia Oma Elisassa. Mm. seuraavat asiat ovat mahdollisia:

  • Saunalahden liittymän sulku/avaus ja estot 0e
  • Saunalahden liittymätyypin vaihto 0e
  • Muutokset Saunalahden liittymän palveluihin 0e
  • Saunalahden liittymän laskun toimitustavan muutos 0e
  • Saunalahden liittymän maksusopimus 5e

Löydät Oma elisasta myös Chatin, josta tavoitat asiakaspalvelijan arkisin klo 8-19. Chat avautuu klikkaamalla Oma elisan palvelussa oikealla ylänurkassa olevaa Chat nappia.

SAUNALAHDELLA  EUROOPASSA YHTEYS KOTIIN, TUTUILLA KOTIMAAN HINNOILLA

Saunalahden liittymistä löydät EU paketin seuraavista paketeista:

Saunalahti liittymä 4G Premium

Saunalahti liittymä 4G Premium+

Valintasi mukaan, sinulla on käytössäsi 10Gt tai 15Gt asti EU ja ETA maissa . Puhelinliittymä sisältää rajattoman netin Suomessa,Pohjolassa sekä Baltiassa.  Lisäksi voit puhua kiinteällä kuukausimaksulla normaalihintaisia puheluita ja lähettää normaalihintaisia viestejä rajattomasti EU ja ETA maissa.

Tämä on erityisen hyvä uutinen heille, jotka reissaavat paljon. Ja luonnollisesti haluavat pitää yhteyttä läheisiinsä Suomessa!

Saunalahti liittymä 4G Premiumia mainostetaan Saunalahden sivuilla suosituimmaksi liittymäksi. Eikä suotta, on valintasi sitten Tarkka tai Huoleton liittymä maksaa 29,90e (normaalihinta saunalahti Huolettomalle on 34,90/kk) Voit surffailla netissä rajattomasti 200 Mbit/s, ja voit lisäksi käyttää nettiä myös EU ja ETA alueella 10Gt/kk... Niin ja nämä puhelinlaskusi kerryttävät myös S-bonusta. Aika hyvä paketti, eikö totta! Jos kaipaat kuitenkin vielä vertailupohjaa, vertaa oma puhelinliittymäsi TÄÄLTÄ!

KENELLE ELISA SOPII?

Saunalahden laajalla puhelinliittymien tarjonnalla, uskomme että jokainen kuluttaja löytää itselleen sopivan puhelinliittymän.Se että löydät juuri itsellesi ja perheellesi sen The One- puhelinliittymän, vaatii hieman vaivannäköä. Mutta ei huolta, olemme tehneet puhelinliittymien vertailun sinulle mahdollisimman helpoksi.

Jotta oikea puhelinliittymä ja sitä tarvitseva kuluttaja kohtaavat, on sinun alkuun suositeltavaa kaivaa arkistoista sinun edellinen puhelinlaskusi ja tarkistaa sieltä kuinka paljon puhut kuukaudessa puhelimessa, lähetät tekstiviestejä tai surffailet netissä.

Mikäli sinun vaikea hahmottaa datankäyttöäsi, voit laskea alla olevalla datalaskurilla suuntaa antavan lukeman. Silloin olet paremmin selvillä siitä, kuinka paljon Facebookit,Yle Areenat ja sähköpostin lukeminen kuluttaa dataa, ja kuinka paljon tämä vaikuttaa puhelinlaskuusi.

Tutustu datalaskuriin TÄÄLLÄ

Mitä enää mietit, osta oma Saunalahti puhelinliittymäsi jo tänään TÄÄLTÄ, ja aloita säästäminen! Sinun huoleksesi jää ainoastaan se, että mitä teet kaikilla säästyneillä rahoilla!

Osta oma Saunalahti puhelinliittymäsi siis heti, N-Y-T NYT! Ja kerro myös kaverille, jotta he eivät maksaisi liikaa puhelinlaskuistaan!

Tutustu myös näihin

@Copyright 2020 Vertaaliittyma.fi