MOI MOBIILIN TARJOUKSET

Moi, tuo uudenlainen suomalainen puhelinoperaattori! Moi mobiili on haastanut meidät ajattelemaan uudella tavalla puhelinliittymistä. Moi mobiili tarjoaa kilpailukykyiset hinnat, kuluttajalle joka käyttää useampaa laitetta jotka vaativat sim-kortin, sekä perheille jossa on useampi henkilö jotka käyttävät mobiililaiteita.

Olemme koonneet sivulle Moi mobiilin parhaat puhelinliittymä tarjoukset, jotta sinä et maksaisi puhelinliittymästäsi liikaa!

Katso tästä kaikki Moin tarjoamat liittymät

Moilla kaikki on yhdessä

Moi mobiilissa pystyt lisäämään käyttöösi niin monta sim-korttia kuin tarvitset. Nämä kaikki sim-kortit käyttävät dataa yhteisestä datapotista. Et siis maksa turhia liittymämaksuja, vaan kaikkien sim-korttien maksut kootaan kätevästi yhdelle laskulle.

Tutustu Moi mobiilin puhelinliittymiin tarkemmin täältä!

Moissa et maksa turhasta! Laske monta henkilöä taloudessanne on, jotka tarvtsevat sim-kortin. Eli kuinka monelle teidän perheessänne on esimerkiksi puhelin tai tabletti? Laske näiden määrä yhteen, ja saat selville kuinka monta sim-korttia tarvitsette!

Sen jälkeen Moi puhelinliittymän tilaaminen on helppoa, muutamalla klikkauksella olet ostanut teidän perheellenne edullisen puhelinliittymän. Niin edullisen puhelinliittymän, että sillä summalla jonka vuosittain säästätte, voitte parhaimmassa tapauksessa suunnitella jonkinlaista lomamatkaa!

Älä siis enää epäröi, vaan osta oma Moi puhelinliittymäsi TÄÄLTÄ!

Mikäli sinusta kuitenkin tuntuu siltä, että puheminuutit ja datankäyttö kerryttävät ylimääräisiä maksuja, voit tarvittaessa voit ostaa jollekin sim-kortille rajattoman puheen tai datan!  Katso tarkemmat tiedot täältä!

Moi moi van osta uusi Moi puhelinliittymäsi täältä!