MOI MOBIILI PUHELINLIITTYMÄT EDULLISESTI

Millaista liittymää etsit?

rajaton

Käytön mukaan

MOI MOBIILI PÄHKINÄNKUORESSA Iso peukku! +Kiinteä kuukausimaksu +Voit käyttää useaa simmiä samanaikaisesti +Sopii usean hengen talouteen Näitä kannattaa pohtia… *Ilman erillistä puhepakettia, puhelut laskutetaan minuuttien mukaan. Voit tosin valita yhdelle simmille rajattoman puheen ( tämä tosin sopii kuluttajalle, joka käyttää puhumiseen esim. Skypeä, WhatsAppia) *Yksin asuva, tai vain yhtä laitetta käyttävän kannattaa tarkistaa sivuilta myös muiden operaattoreiden hinnat, katso lisää täältä! * Laskutus tapahtuu maksukortille liitetyltä tililtä automaattisesti * Ei ole mahdollista valita erillistä tekstiviestipakettia

MOI!

 MOI MOBIILI

Moi, hyvin harva on osannut yhdistää Moi-sanaa uudenlaiseen puhelinoperaattoriin. Viime aikoina et ole  voinut olla törmäämättä tämän uudenlaiseen palveluoperaattori Moin mainoksiin. Moi mobiili on haastanut kuluttajat ajattelemaan uudella tavalla puhelinliittymistä. Muutos ei aina ole pahasta, ja siksi onkin hienoa että suhteellisen suppeille matkapuhelinmarkkinoille on tullut yksi varteenotettava vaihtoehto lisää, Moi mobiili.

Uutena haastajana Moi mobilli tarjoaa kuitenkin jotain tuttua ja turvallista, Moilla voi surffailla huippunopeassa 4G verkossa! Kyllä, ilman että mikään hitaampi netti olisi edes vaihtoehto.

Moi mobiili, tahdomme tai emme, on uudistanut meidän suomalaisten tavan ajatella puhelinliittymistä. Moi mobiili lupaa kuunnella asiakkaitaan, tai noh, suoraan sanottuna Moi mobiili lupaa rakastaa niitä!... siis meitä!

Moi mobiilin tilille voit avata sinun omien tarpeidesi mukaan 1-11 sim-korttia, kyllä,juuri niin monta sim-korttia kuin tarvitset! Voi olla että sinulla on perheessä useampi henkilö jotka tarvitsevat puhelinta käyttöönsä, ja sim-kortit jakautuvat heidän kesken. Vai onko taloudessa yksi henkilö, mutta hänelle on käytössään useampi laite jotka tarvitsevat sim-korttia. esimerkiksi tabletti,mokkula tai vaikka ruohonleikkuri.  Moi mobiili on antanut asiakkaille päätäntävallan, ja antanut meille luvan päättää kuinka monta sim-korttia sinä tarvitset! Eikä sinun tarvitse maksaa turhasta!

Osta oma Moi mobiilisi TÄÄLTÄ!

MOI MOBIILIN LASKUTUS PÄHKINÄNKUORESSA

Moi mobiilissa sinulla on siis käytössä tili, josta maksat kiinteää kuukausihintaa. Tämä kuukausihinta määräytyy suurilta osin sen mukaan kuinka monta sim-korttia olet valinnut tilillesi. Yksi sim-kortti maksaa 6 euroa, ja tällä kuudella eurolla saat käyttöösi kuukaudessa 4 Gigaa. Jos ostat kaksi sim-korttia ,maksaa sim-kortit kuukaudessa 12euroa, ja saat kahden sim-kortin käyttöön yhteensä 8 Gigaa kuukaudessa. Mikäli valitset Moi mobiilin tilillesi esimerkiksi kolme sim-korttia, maksaa kolme sim-korttia sinulle kuukaudessa 18euroa, ja saat kolmen sim-kortin käyttöön kuukaudessa 12 Gigaa. Oli valintasi sitten mikä tahansa, voit käyttää näitä sim-kortteja yhtä aikaa eri laitteilla. Tai jos perheessänne oli useampi käyttäjä, voi jokaista eri sim-korttia luonnollisesti käyttää eri puhelimessa.

Kärjistetysti voisi sanoa, että Moi mobiilissa et maksa turhasta, vaan voit räätälöidä juuri sinulle sopivan Moi mobiili palvelun.

-- Yksi sim-kortti maksaa 6 euroa kuukaudessa

-Yksi ostettu sim-kortti lisää aina 4 gigaa, sim-korttien dataa yhteiseen käyttöön.

Laske monta laitetta sinulla on käytössä, ja tilaa jokaiseen oma sim-kortti. Näin saat laskettua tilisi kuukausimaksun! Moin sanoja lainatakseen, miten sinun asiat ovat? laitetaanko asiat viimeistään nyt kuntoon? Tilaa oma Moi TÄÄLTÄ

Mietitään tilanne, että sinulla viisi henkinen perhe ja huomaat Mun Moi-palvelusta, että yksi sim-kortti kuluttaa yhteisen kuukausittaisen datan lähestulkoon aina loppuun.

Moi mobiililla on tähän ratkaisu,voit halutessasi rajata Mun moista yhden sim-kortin datan käyttöä, jolloin muillekin jää datapotista käytettäväksi.

Mikäli ylitys kuitenkin tapahtuu vasta käyttökuukauden viimeisinä päivinä, eli ylitys ei ole järkyttävän suurta, voit 1,5euron lisämaksulla alkavaa gigaa kohtaan, saada ylimääräisiä gigoja käyttöösi loppukuukaudeksi. Jos tilanne Mun moissa näyttää siltä, että ylitys on niin reilua että edullisemmaksi tulee kohtuullista korvausta vastaan,  tilata yhdelle tai useammalle sim-kortille rajattoman datan.

Rajattomassa datassa, sim-korttien tilien yhteisestä gigamäärästä, vähennetään aina 4 Gigaa/ rajaton sim-kortti.Koska luonnollisesti silloin valitsemassasi sim-kortissa, on käytössä rajaton datankäyttö.Ja jäljellejäävä data on muiden sim-korttien yhteisessä käytössä.

Näin perheessä säilyy rauha, kun datarohmu, ei kuluta muiden perheenjäsenten yhteistä datapottia!

Reilua eikö totta!

Viisihenkinen perhe, kuinka paljon Moi mobiili maksaa?

Neljällä henkilöllä on käytössään perus sim-kortti 6 euroa/kpl ja Mun moi- mobiilisovellus on osoittanut että yksi sim-kortti kuluttaa yli 8Gt kuukaudessa on siihen edullisinta ostaa rajaton data. plus 12e/sim-kortti/kk

Sim-kortit joissa ei ole rajatonta dataa, 5x6e= 30e plus yksi sim-kortti jossa on rajaton data, tulee kuukaudessa tälle sim kortille hintaa 6e +12e/kk =18euroa/kk

Viisihenkisen perheen puhelinlasku on 42 euroa kuukaudessa!

Jos kaikilla viidellä perheenjäsenellä on käytössä sim-kortti ilman lisäpalveluita, jää Moi puhelinliittymälle hintaa 30euroa kuukaudessa! (5 hlöä x 6e/sim-kortti)

Tilaa Moi mobiili TÄÄLTÄ

Vastaavanlaisesti, jos perheessänne on henkilö joka tykkää puhua puhelimessa, illat ja ehkä vielä yöt läpeensä. Voit tilata yhdelle tai useammalle sim-kortille rajattoman puheen, joilla voit puhua rajattomasti kaikkai kotimaan normaalihintaisia puheluita. Näin yhden rajattoman puheen sim-kortin kuukausimaksu on 6e+10e(rajaton puhe)= 16 euroa/kk/sim-kortti

Mikäli sinulla ei ole valittuna rajaton puhetta, puhut normaalisti kotimaan normaalihintaisia puheluita 0,055e/min.

Luonnollisesti yritysnumerot, puhelut ulkomaille tai palvelunumerot eivät kuulu rajattomaan puheeseen!

MOI MOBIILI, LIITTYMÄVERTAILUN YKKÖNEN

Moi mobiili nousi ykköseksi Iltalehden keväällä 2017 tehdyssä liittymävertailussa, jossa Moi mobiili on saanut haastajakseen perinteisemmät puhelinoperaattorit Telian,Saunalahden sekä Dna:n. Vertailuun pääset tutustumaan tarkemmin täältä:

https://moitaas.fi/blogi/liittymien-testivoittaja/?gclid=CjwKCAiA3JrQBRBtEiwAN7cEGtwBhsFqQQDwQppcwVF4eXhrVEYCPF_BtOyPKvYzY_StJwc55996ZhoCfqoQAvD_BwE

SUOMALAISUUS

Kuinka hienoa olisi, jos joka kuukausi pystyisit kannattamaan suomalaisen työn osaamista, ja suomalaisuutta. Helposti, osta Moi!

Moi mobiili on yrityksen avainhenkilöiden, sekä suomalaisten sijoittajien kokonaisuudessaan, eli 100 prosenttisesti omistama puhelinoperaattori yritys.

Moi mobiilin perustajien ajatus on kaunis, kun he ovat alkaneet miettiä uudenlaisen puhelinoperaattorin rakentamista.

Kuka heidän palkkansa maksaa? Yksinkertaistettuna asiakkaat, asiakkaat jotka valitsevat heidän palveluoperaattorinsa. Miten he saavat asiakkaat valitsemaan Moi mobiilin, muiden puhelinoperaattoreiden joukosta? Kuuntelemalla asiakkaiden toiveita, rakentamalla puhelinoperaattorin asiakkaiden toiveista. Kuulostaa hyvälle! Taitaa kuitenkin kaikille olla selvää, että ihan kaikkien kuluttajien toiveita ei voi kuunnella tai saatikka sitten miellyttää...

Moi mobiilin suunnittelussa on lähdetty liikkeelle kysymyksestä, " Minkälaisen liittymän minä kuluttajana haluaisin?"Toteaa Moin viestinnästä vastaava Ulla Koivula.

Moi lupaa olla Suomen asiakaslähtöisin puhelinoperaattori, ei ehkä se kaikkein suurin, mutta se joka kulkee kuluttajien arjessa, helposti ja vaivattomasti! Nähtäväksi jää, kuinka nämä lupaukset lunastetaan. Jos olet valmis selvittämään asiaa, tilaa oma MOIsi TÄÄLTÄ

MOI MOBIILIN ASIAKASPALVELU

Joskus voi tulla tilanteita vastaan, jolloin omat keinot eivät vain yksinkertaisesti riitä. Vaikka olet selannut Moi mobiilin nettisivut läpi, ja Mun moi- ei tarjoa ratkaisua asiaan.

Moi mobiilin asiakaspalvelu Chat toimii arkisin moimobiili.fi sivuilla klo 8-18. Jos chatti ei ole sinun juttusi,ja kaipaat henkilöä kenen kanssa voit käydä keskustellen ongelman läpi,

Moi mobiilin asiakaspalvelu vastaa samoilla kellonajoilla numerosta 044 770 6000 (mpm/pvm)

Tämän lisäksi ei niin kiireellisissä asioissa Moi mobiilin asiakaspalvelu vastaa sähköpostiin osoitteessa asiakaspalvelu@moimobiili.fi

MOI OPERAATTORI, KENELLE SE SOPII?

Moi mobiili sopii tietysti kaikille, mutta erityisesti suosittelemme Moin hankkimista perheille, joissa on useita mobiililaitteiden käyttäjiä. Esimerkiksi kotitalous jossa jokaiselta perheenjäseneltä löytyy oma älypuhelin.

Toisaalta yhden hengen taloudet, joissa on kuluttaja joka omistaa useita eri mobiililaitteita, puhelimen, tabletin tai vaikka mokkulan.

Moi mobiili on haastanut meidät ajattelemaan uudella tavalla, perinteisten puhelinoperaattoreiden sijaan.Moi mobiili soveltuu erityisen hyvin heille,jotka haluavat pysyä ajantasalla omasta datan kulutuksesta, ja tehdä esimerkiksi tarvittavia muutoksia Mun Moissa. Mun moi, on puhelinsovellus, jossa pääset näkemään kaikkien sim-korttiesi kulutuksen. Kätevää, eikö totta!

Moi mobiili sopiikin heille, jotka haluavat olla edelläkävijöitä, suunnannäyttäjiä! Heille jotka haluavat näyttää, että muutos ei ole pahasta, vaan muutos voi parhaimmillaan saada meidät säästämään arjen kuluissa selvää rahaa!

Miten siis olisi, laitetaanko puhelinasiasi kuntoon, ja tilaa oma Moisi TÄÄLTÄ

KUINKA PALJON DATAA KÄYTÄT, MINKÄLAINEN DATAPAKETTI ON SIIS SINULLE SOPIVA?

Mobiililiittymää valitessa, on hyvä pysähtyä hetkeksi miettimään omaa datankäyttöä. Tai näin kansankielellä, mieti hetki mitä palveluita käytät mobiililaitteilla. Luetko puhelimella sähköpostia, iltapäivälehtiä. Pelaatko erilaisia pelejä, vai tykkäätkö uppoutua hyvän elokuvan pariin puhelimen äärelle? Moi teetti kyselyn, jossa selvisi että kuukaudessa alle 5 gigaa käytti vain noin 45% suomalaisista! Mitä ihmettä, silti lähes kaikki, tarkemmin 80% vastaajista ovat valinneet mobiililiittymäänsä rajattoman netin. Voisikin siis kysyä, että onko meillä kuluttajilla niin paljon ylimääräistä rahaa, jolloin on helppo maksaa hieman extraa huolettomuuden ja turvallisuuden tunteesta? Vai onkohan niin, että meillä kuluttajilla ei vain ole tarpeeksi tietoa todellisen datankäytön laskemiseksi? Villi veikkauksemme... totuus on aika lähellä jälkimmäistä.

Moi mobiilin sivuilla on suuntaa antavia esimerkkejä päivittäisestä datankulutuksesta.

Alapuolella suuntaa antavia esimerkkejä datan kulutuksesta (Tiedot Moin sivuilta)

  • Kaksi minuuttia Facebookissa 1 MT ja yksi kappale Spotifyssa 3 MT
  • Nettisivun selailu 1MT
  • 5 minuutin videon lataaminen normaalilla 360p laadulla YouTubesta 4 MT
  • Sähköpostin vastaanottaminen ja lukeminen 50kt

Voit tarkistaa myös tarkemman datankäytön DATALASKURILLA

MOI MOBIILIN LASKUTUS

Olet ehkä joskus elänyt tilanteen,jossa avoimena oleva lasku on maksamatta. Ja jos tämä on paperiversiona, voi olla et ehkä juuri siihen hätään löydä juuri sitä kyseistä laskua. Tai ehkä et muista että oletko tilannut laskun paperiversiona, vai e-laskuna? Samoin kuin kauppojen kanta-asiakaskorttien, voi laskujen kanssa olla aikamoinen sekasotku!

Sano hyvästit laskujen sekasorrulle, Moi mobiilin laskutus on tehty asiakkaita ajatellen, kaikista sim-korteista maksut kertyvät yhdelle laskulle. Tämä avoin lasku veloitetaan automaattisesti maksukorttiisi liitetyltä tililtä. Sinun ei siis tarvitse huolehtia laskujen eräpäivistä vaan maksu hoituu automaattisesti kerran kuussa.

Moi mobiilin Maksukorteiksi käyvät seuraavat:

-- MasterCard

-Visa, debit- kuin credit kortit.

-- Visa Electron (muista tarkistaa, että olet hyväksynyt verkkopankistasi suoraveloituksen)

Moi mobiilin Ensimmäisen laskutuskauden maksusta, saat 25% alennuksen. Tässäkin on ajateltu selvästi asiakastyytyväisyyttä. Avatessasi Moi liittymän ensimmäistä kertaa, kestää sim-korttien toimittamisessa ja liittymän avauksessa useita päiviä. Et siis heti pääse käyttämään Moi-mobiilipalvelua, ja siksi ensimmäisestä Moi mobiilin laskutuskaudesta on vähennetty neljännes pois. Kuulostaa reilulle, eikö totta?!

Jatkossa Moi mobiilin kuukausimaksu veloitetaan laskutuskauden alussa, samalla veloitetaan myös, jos edelliseltä laskutuskaudelta on kertynyt juoksevia kuluja ( tähän sisältyy mm. minuutit,viestit ja gigat)

Miltä kuulostaa, että sinulla olisi ennuste tulevien laskujen suuruudesta? Mun Moissa voit seurata datan käyttöä, ja kyllä! Se ennustaa sinulle historiatietojen perusteella laskutuskauttasi. Näin pysyt helposti ajantasalla datan kulutuksestasi, ja voit välttää sen ettet maksa liikaa datankäytöstäsi. Jälleen selvää säästöä luvassa Moi mobillin avulla!

MOI LIITTYMÄ, LISÄPALVELUT

Moi liittymä, rajaton data

Ostaessasi Moi liittymän, saat yhden sim-kortin mukana aina 4gigaa.Tämä gigamäärä on aina kaikkien sim-korttien yhteisen datapotin käytössä.

Toisinaan voi kuitenkin käydä niin, että kaikki asiat eivät menekään täysin suunnitellusti. Huomaat Mun moista, että yhden sim-kortin datankäyttö on toistuvasti yli 8Gt kuukaudessa. Silloin ratkaisu voi olla helppo, osta yhdelle sim-kortille rajaton data!

Ostaessasi Moi mobiilin simmille rajattoman datan käytön, vähennetään tämä 4 gigaa/per sim-kortti/kk muiden simmien käytöstä. Mutta nyt tällä yhdellä sim-kortilla voidaan huoletta surffailla netissä. Tällöin muiden sim-korttien hinta pysyy samassa 6eurossa/sim-kortti, ja tällä rajattoman datan sim-kortilla kuukausihinta on 6e+12e=18euroa kuukaudessa

Moi liittymä, rajaton puhe

Hyvän ystävän kanssa käydyt ah, niin pitkät puhelinkeskustelut. Äiti joka haluaa kuulla lapsiensa kuulumisia.(Uudelleen ja aina uudelleen) Mikäli haluat puhua huoletta, ilman huolen häivää suuresta puhelinlaskusta. Voit valita haluamillesi sim-korteille rajattoman puheen. Tällä rajattomalla puheella voit keskustella rauhassa kotimaan puheluita, ilman että sinun tarvitsee pelätä suurta puhelinlaskua. Rajattoman puheen hinta Moi mobiilissa on 6e+10e=16e/rajattoman puheen sim-kortti/kk

Tilaa täältä oma Moi mobiilisi täältä!!

Moi liittymä, vastaaja

Jos et ole aina tavoitettavissa puhelimella 24/7, voit valita Moi liittymän lisäpalveluksi vastaajan. Tämän kytkemiseksi sinun ei tarvitse kuunnella asiakaspalvelun jonotusmusiikkia, vaan hoidat sen kätevästi Mun moi-palvelusta. Voit käyttää vastaajassa automaattisia viestejä, tai mikäli kaipaat jotain hieman omaperäisempää. Voit äänittää vastaajaan myös oman tervehdysviestisi, ehkäpä vaikka laulaen. Puhelut ohjautuvat vastaajaan, kun puhelin on suljettuna, kuuluvuusalueen ulkopuolella tai jos et pääse vastaamaan tietyn ajan kuluessa. Kätevää eikö totta?

Voit kuunnella viestisi soittamalla vastaajanumeroosi, saat tämän numeron kytkennän yhteyssä. Mutta jos tämä numero on jostain syystä päässyt unohtumaan, tai katoamaan. Mun moi-tarjoaa jälleen ratkaisun asiaan, voit tarkistaa Mun moista vastaajan numerosi.

MUN MOI- MOBIILIPALVELU

Yli 90% 16-44 vuotiaista käyttää mobiilipalveluita kodin ja työpaikan ulkopuolella. Moi mobiili on kuunnellut asiakkaitaan, ja vastannut tähän kysyntään, tarjoamalla Moi mobiilin käyttäjille Mun moi-mobiilipalvelun. Voit ladata Mun moi-mobiilipalvelu sovelluksen Play-kaupasta tai App Storesta, näin varmistat että palvelu toimii parhaimmalla mahdollisella tavalla. Mikäli olet tottunut työskentelemään mieluummin pöytäkoneen äärellä, niin ei hätää. Mun moi- toimii myös tietokoneella,Windows Phonella tai Jollalla osoitteessa moimobiili.fi.

Mun moi- tilinhallintasovelluksen etusivulla pääset aktivoimaan valitsemasi määrän sim-kortteja. Mun moi-mobiilipalvelussa sinun on helppo seurata simmi-korttiesi datan ja puheluiden määrää. Kysymys kuuluu, voisiko asioiden hoitaminen olla enää helpompaa? Mielestämme ei!

Oletko joskus jonottanut puhelinoperaattoreiden asiakaspalveluun? Ehkä sinulla on kokemusta, että jonotuksessa saattaa vierähtää tovi jos toinenkin? (!)

Mun moi-mobiilipalvelussa sinun ei tarvitse kuunnella jonotusmusiikkia, vaan pääset itse tekemään muutoksia simmiesi asetuksiin, sekä sulkea ja avata palveluita. Voit tehdä lähestulkoon kaiken, joka liittyy Moi mobiilipalveluun mun moissa.  Näin sinulle jää aikaa vaikkapa mieleisesi musiikin kuunteluun!

MOI MOBIILIVERKKO

Moi mobiilin myymät liittymät toimivat DNA:n verkossa, siksi sitä kutsutaankin palveluoperaattoriksi. Moi mobiili on virtuaalioperaattori, koska sillä ei ole omaa verkkoa.

Neljännen sukupolven mobiiliverkko, kansankielellä tämä tunnetaan 4G verkkona. Moi mobiilin sim-kortit toimivat automaattisesti tässä nopeimman tiedonsiirtonopeuden saavuttavassa 4G verkossa. 4G verkko kattaa lähes 100% suomalaisista, voit tarkistaa verkon toimivuuden peittoaluekartasta https://www.moimobiili.fi/kuuluvuusalue

Jos jostain syystä alueella, jos olet ei olekaan 4G verkkoa, Moi mobiili yhdistyy automaattisesti 3G tai tilanteen niin vaatiessa jopa 2G verkkoon. Eli sinun ei tarvitse huolehtia siitä, onko käytössäsi aina nopein mobiiliverkko. Moi mobiili- valitsee aina nopeimman ja parhaimman mahdollisen verkon moi mobiilisi- käyttöön..

MOI MOBIILIN HINNAT

Moi mobiilin ajantasaiset hinnat löydät kätevästi heidän nettisivuiltaan, https://www.moimobiili.fi/hinnasto

MOI MOBIILI KOKEMUKSIA

Moi mobiilin nettisivuilta löydät tyytyväisten asiakkaiden kokemuksia Moi mobiilista, tarinoita pääset lukemaan täältä. https://www.moimobiili.fi/asiakaskokemuksia

Tyytyväiset asiakkaat ovat paras yrityksen myyntivaltti, ja tyytyväiset asiakkaat saavat todennäköisesti puhuttua myös kummit ja mummit Moi mobiilin käyttäjiksi.

Tutustu myös näihin

@Copyright 2020 Vertaaliittyma.fi