TELIA/SONERA PUHELINLIITTYMÄT AINA EDULLISESTI

Millaista liittymää etsit?

rajaton

Käytön mukaan

Keväällä 2017 Tele Finland sekä Sonera fuusioituivat, ja niin syntyi TELIA. Telialla nimenä ei ole siis vielä kovinkaan pitkää historiaa, mutta puhelinoperaattoreilla ennen tätä yhdistymistä sen sijaan on jo useamman vuosikymmenen kokemus meidän suomalaisten puheesta ja puhelimenkäytöstä! Vertaaliittyma sivulta löydät kaikki parhaat Telia tarjoukset, Telia liittymät sekä Telia puhelinliittymät. Miksi juoksisit ympäri puhelinliikkeitä, etsimässä halpaa puhelinliittymää. Koska voit tehdä kaiken yhdellä istumalla, me esittelemme sinulle erilaiset Telia puhelinliittymät. Koska jotta et ostaisi sikaa säkissä, on sinun hyvä perehtyä hieman mitä minkäkinlainen Telian puhelinliittymä pitää sisällään. Ja ennen kaikkea autamme puhelinliittymää löytämään oikeanlaisen käyttäjänsä. Säästät rahaa, vertaamalla puhelinliittymiä ja valitsemalla sinun tarpeisiisi parhaiten sopivan puhelinliittymän. Vertaa sinulle halvin puhelinliittymä TÄÄLTÄ Mikäli et ole vielä varma mikä puhelinliittymä sinulle sopii parhaiten, jatka lukemista eteenpäin…

Takuu on meille kaikille tuttu käsite, mutta oletko ajatellut että myös puhelinliittymässäsi voisi olla tyytyväisyystakuu. Silloin kun puhelinnumero siirretään toiselta operaattorilta,Telia tarjoaa kaikille Yhteys puhelimeen-liittymävaihtoehtoihin tyytyväisyystakuun. 30 päivän sisällä liittymän avautumisesta,sinulla on oikeus irtisanoa liittymäsi tai käynnistää numeronsiirron takaisin alkuperäiselle operaattorille.

Katso tarkemmat ehdot Telian sivuilta TÄÄLTÄ

Mainitsimme aikaisemmin, että halpa puhelinliittymä määräytyy sen mukaan minkälainen puhelimenkäyttäjä olet. Kartoita ensin mitä tarvitset puhelinliittymältäsi, kuinka paljon olet esimerkiksi puhunut viime kuussa puhelimessa? Kuinka paljon olet kuluttanut dataa?

Kun olet selvittänyt nämä, on sinun helpompi aloittaa tutustuminen Telian puhelinliittymiin.

Seuraavaksi esittelemme Telien puhelinliittymiä:

PIENEEN KÄYTTÖÖN (11/2017)

S-paketti 9,90e/kk ( ensimmäinen 6kk)

puhelut 0,07e/min

viestit 0,07e/kpl

Uuden liittymän avaus 5e

Puhelinliittymä toimii samoilla kulloinkin voimassa olevilla hinnoilla missä tahansa EU/ETA alueella. Puhelut ja viestit veloitetaan puhelinliittymän käytön mukaan. Tällä puhelinliittymällä voit surffailla 2G verkossa, eli peruskäyttöön ihan ok vaihtoehto. Netin arvioitu maksiminopeus on 100Mbit/s,mutta tämä nopeus luonnollisesti vaihtelee laitteen ominaisuuksien sekä verkon kuormituksen määrästä riippuen.Verkon maksiminopeus on käytettävissä 5Gt/kk saakka.

KESKISUUREEN KÄYTTÖÖN TELIAN YHTEYS PUHELIMEEN M SEKÄ L PAKETTI.

Tarkasteltaessa Telian keskisuureen käyttöön tarjoamia puhelinliittymäpaketteja, on hyvä tiedostaa  oma puhelimenkäyttötarpeesi.

Tarkastele edellistä puhelinlaskuasi, ja näet helposti kuinka paljon olet esimerkiksi puhunut kuukaudessa puhelimessa tai lähettänyt tekstiviestejä.

M sekä L paketissa on molemmissa tarjolla kuukaudessa 600 minuuttia sekä 600 kappaletta viestejä. 600 tekstiviestiä kuukaudessa, tarkoittaa 30 päivälle jaettuna n. 20 viestiä päivässä, sekä 20 minuuttia soitettuja puheluita päivässä. Näiden kahden liittymän suurimman eron muodostaa se kuinka paljon käytät päivittäin nettiä, M-paketissa voit käyttää nettiä kotimaassa sekä EU/ETA alueella 10Gt/kk. L-paketissa voit surffata niin paljon kuin vain haluat, koska puhelinliittymä tarjoaa rajattoman netin kotimaassa, Pohjolassa sekä Baltiassa.

Näiden kahden liittymän hintaero on 5 euroa kuukaudessa!  Jos sinulle riittää maksimissaan 10Gt/ kk netinkäyttöösi, on M-Yhteys puhelimeen puhelinliittymä sinulle edullinen ja toimiva puhelinliittymä!

Laske mitä kaikkea voitkaan tehdä säästämälläsi summalla 5ex12kk= 60euroa vuodessa/puhelinliittymä. Ja jos taloudessanne on useampi puhelimen käyttäjä, esimerkiksi kaksi aikuista ja kaksi lasta. Kertyy vuodessa säästöön jo useampi satanen.

Siksi suosittelemmekin kartoittamaan ensin oman puhelimenkäyttösi, ja sen jälkeen vasta aloittavan puhelinliittymien vertailun keskenään!

XL PAKETTI EI JÄTÄ KETÄÄN KYLMAKSI 29,90e/kk (11/2017)

Tämä Yhteys puhelimeen- puhelinliittymä yksinkertaisesti riittää kaikkeen! Nimensä mukaisesti XL paketti sisältää 5000 minuuttia puhetta, 5000 kpl tekstiviestejä kuukaudessa. Tämä mahdollistaa sen että voit olla melkein 24/7 yhteydessä puhelimella ystäviin ja tuttaviin. Näillä puheminuuteilla, voit todennäköisesti olla yhteydessä jo vähän tuntemattomiinkin ihmisiin!

5000 minuuttia puhetta, tarkoittaa että 30 päivän aikana voit puhua puhelimessa lähes kolme(!) tuntia päivittäin, ja tämän lisäksi voit lähettää päivässä n. 166 tekstiviestiä! uskoisimme että tässä vaiheessa ennakoivalle tekstinsyötölle on käyttöä!

Rajaton netti kotimaassa sekä Pohjolassa ja Baltiassa, sekä 10Gt/kk Eu ja ETA mailla! ...Tähän ei taida olla enää mitään lisättävää!

TELIA PUHELINLIITTYMÄ NETISTÄ

Tänä päivänä yhä useampi palvelu ostetaan netistä, Miksikö?- Koska hintojen vertailu on vaan yksinkertaisesti vaivattomampaa ja helpompaa! Telia haluaa kannustaa tähän, ja tarjoaakin asiakkailleen liittymän, joka on ostettavissa vain netistä, eli TÄÄLTÄ! Tällä samalla liittymällä kerrytät lisäksi CashPoint pisteitä, kun liität sen Norwegian reward-ohjelmaan!

L+ yhteys puhelimeen paketti, on reissaajan unelma! Voit surffailla huoletta reissussa, ja unohda pelot reissun jälkeisistä yllätyksistä, ainakin puhelinlaskusi suhteen!

1200 minuuttia puhetta ja 1200 tekstiviestiä, takaavat sinulle huolettomat 40 viestiä ja 40 minuuttia puhetta päivässä ( laskettuna 30 päivää kuukaudessa)

300Mbit/s takaa surffailunautinnon, ja 15Gt/kk EU ja ETA alueella antavat suhteellisen huolettoman lomanvieton!

Mitä enää mietit, osta oma L+ yhteys puhelimeesi paketti täältä! ja seuraavaksi voit varata vaikka sen lomamatkan!

TELIA ASIAKASPALVELU

Kun sormi menee suuhun, ja omat neuvot loppuvat kesken. Sinun on helppo tavoittaa Telian asiakaspalvelija Telian sivujen chatin tai Itsepalvelun kautta, molemmat ovat avoinna 24/7.

Arkisin tavoitat myös asiakaspalvelijan puhelinmen päästä klo 8-18 ja lauantaisin klo 9-16.30. Uudenlaisena tapana voit varata ajan asiakaspalvelijalle, ja saat soiton 30minuutin sisällä varaamastasi ajasta. Kätevää, eikö totta!

Tarkemmat tiedot löydät täältä:

https://www.telia.fi/asiakastuki/yhteystiedot

TELIALLA EUROOPASSA YHTEYS KOTIIN, KOTOISIN HINNOIN

Kaikkiin Telian yhteys puhelimeen puhelinliittymiiin sisältyy puhelut ja viestit EU ja ETA alueella puhelinliittymäsi kuukausihintaan!

Tämä on erityisen hyvä uutinen heille, jotka reissaavat paljon. Ja luonnollisesti haluavat pitää yhteyttä läheisiinsä koti Suomessa!

Väkisinkin kuitenkin mieleen juolahtaa ajatus, että entäs he jotka eivät koe EUn normaalihintaisia puheluita tarpeelliseksi? Maksavatko he muidenkin laskuja, maksavatko he muidenkin viesteistä?

Telian puhelinliittymiä vertailemalla, tämä ajatus on jossain määrin turha! Paketit S-XL tarjoavat puhelinliitttymiä varsin vertailukelpoisilla hinnoilla, ja näillä hinnoilla sinun on mahdollista puhua ja lähettää viestejä aikalailla huolettomasti!

RAKENNA OMA LIITTYMÄSI

Tiedätkö sen tunteen irtokarkkihyllyn edessä? Saat valita juuri ne haluamasi karkit, ja pussin pohjalle ei jää enää niitä karkkeja joista et tykkää!

Samalla periaatteella toimii Telian rakenna oma liittymäsi, voit valita puheluiden ja viestien laskuttamisen käytön mukaan, tai sitten voit valita puhe , ja viestipaketit.

  • Valitse 100 Mbit/s olevan netin datamäärä 5Gt/10Gt/ tai rajaton. Vai miltä kuulostaa huippunopeus 300Mbit/s!

Tee valintasi, osta puhelinliittymä netistä ja saat sim-kortin postitse kotiisi!

KENELLE TELIA SOPII?

Kaikille!

Telia tarjoaa puhelinliittymää meille kaikille, ja Telia tarjoaa räätälöityjä puhelinliittymiä jotka on erityisesti suosittuja ostaa nuorille.

Se että löydät juuri itsellesi ja perheellesi sen The One- puhelinliittymän, vaatii hieman vaivannäköä. Mutta ei huolta, olemme tehneet puhelinliittymien vertailun sinulle mahdollisimman helpoksi.

Ensin sinun tarvitsee kuitenkin kaivaa arkistoista sinun edellinen puhelinlaskusi, tai ehkä pari edellistä laskua. ja selvittää kuinka paljon puhut kuukaudessa puhelimessa, lähetät tekstiviestejä tai surffailet netissä?

Jälkimmäinen vaatii tosin hieman enemmän perehtymistä asiaan, koska kulutettua dataa ei olekaan ihan niin helppo määrittää ja arvioida. Siksi olemmekin koonneet alapuolella datalaskurin, jossa voit helposti selvittää kuinka paljon Yle Areena,Facebook,Snapchat tai Tinderi kuluttaa! Ja mitä tämä kulutus merkitsee sinun puhelinlaskussasi!

Tutustu laskuriin TÄÄLLÄ

Mitä enää mietit, osta oma Telia puhelinliittymäsi jo tänään TÄÄLTÄ, ja aloita säästäminen! Sinun huoleksesi jää ainoastaan se, että mitä teet kaikilla säästyneillä rahoilla!

Osta oma Telia puhelinliittymäsi siis heti, N-Y-T NYT! Ja kerro myös kaverille!

Tutustu myös näihin

@Copyright 2020 Vertaaliittyma.fi