OSTA EDULLINEN PREPAID LIITTYMÄ

Millaista liittymää etsit?

rajaton

Käytön mukaan

PREPAID LIITTYMÄ

Prepaid on yksi puhelinoperaattoreiden tarjoamista matkapuhelinliittymistä. Perinteisessä laskutusliittymässä maksat joka kuukausi tietyn summan, jälkikäteen. Eli laskusi määräytyy puhelinliittymästäsi riippuen käytön mukaan, ja jos kaikki ei mene aika kuin strömsössä voi puhelinlaskun suuruus yllättää jossain tapauksissa.

Prepaid toimii täysin päinvastoin, Prepaid-puhelinliittymässä asiakas maksaa etukäteen puhelinliittymänsä käytöstä. Eli ei yllättäviä puhelinlaskuja, ainoastaan se mikä voi yllättää on väärin ennakoitu liittymän suuruus ja saldorajan tullessa täyteen et enää pystykään käyttämään puhelinta...Onneksi puhelinoperaattorit ovat huomioineet tämän, ja ainakin DNAn prepaid-liittymässä, kun puheaikasi umpeutuu, voit soittaa vielä yhden kolmen minuutin puhelun kahteen ennalta määriteltyyn numeroon.

Mutta kyseessä on siis varmasti toimiva saldoraja, ja voit ladata puhelinliittymäsi milloin vain ja aikalailla myös missä vain. Prepaid-puhelinliittymissä ei ole mitään tiettyä säännöllisesti toistuvaa kuukausimaksua, mutta prepaid-puhelinliittymä pidetään aktiivisena säännöllisillä 6-12kk välein tapahtuvilla latauksilla. Tämä kuinka usein sinun tarvitsee ladata prepaid-liittymäsi, on täysin puhelinoperaattoreiden itse määrittelemä!

PARAS PREPAID LIITTYMÄ

Vertaillessa parasta prepaid-liittymää, lopputulokseen vaikuttaa olennaisesti se mitä prepaid-liittymältäsi haluat? Halpa prepaid, selviää vain vertailemalla eri operaattoreiden tarjontaa. Ei hätää, me olemme helpottaneet työtäsi, ja pääset helposti vertailemaan itsellesi parhaan prepaid-liittymän.

DNA PREPAID

DNAn prepeid liittymissä voit valita aloituspakkauksen käytön mukaan, luonnollisesti... DNA rajaton prepaid on sinulle, joka haluat käyttää puhelintasi nettisurffailuun,tekstiviesteihin ja puheluihin. Sinulle joka et halua miettiä sen enempää hintoja tai datakattoa! DNA prepaid toimii 4G LTE-verkossa, eli netti ei töki, ja vaivatta ladata sekä lähettää tiedostoja.

DNA SUPER PREPAID

DNAn super prepaid on kuukausimaksuton huoleton valinta perus-, ja älypuhelimiin. Prepaid liittymä toimii 4G LTE-verkossa. Pakkauksesta löydät kaikki korttikoot: tavallinen,mikro ja nano.

DNAn prepaid puhelinliittyminen lataus tapahtuu kätevästi internetosoitteessa laturi.dna.fi, OTTO-automaateilla, R-kioskeilla tai lataussetelilllä Käyttöpalvelussa (0800 412 5842)

Prepaid mobiilisovelluksella voit helposti mm. tarkistaa prepaid-tilisi saldon, ostaa datapaketteja( veloitus saldosta)

Mitä enää mietit, vertaa oma edullisin prepaid-liittymäsi täältä!

SAUNALAHTI PREPAID

Saunalahdella on tarjolla Saunalahti Prepaid puhelinliittymä. Saunalahden sivuilla prepaid-liittymän luvataan olevan yksinkertaisesti järkyttävän halpa ja helppo liittymä! Lupaus kuulostaa aika mahtipontiselta. Puhelut ja viestit veloitetaan listahinnaston mukaisesti käytön mukaan, ja netinkäytölle on rajattu enimmäissumma vuorokautta kohden. Prepaid liittymä on voimassa kolme kuukautta tilin aktivoinnista, ja 12 kuukautta latauksesta. Prepaid toimii valintasi mukaan rajoituksettomassa 4G tai 3G netissä. Voit valita saldon 10-30 euron väliltä, ja halutessasi lisätä puhe, tai viestipaketin.

Saunalahden Prepaid-liittymään voit ladata saldoa helposti osoitteessa lataa.elisa.fi. Tämän lisäksi voit ladata saldoa myös mm.  ruokaostosten yhteydessä s-ryhmän kaupoissa, K-ryhmän kaupoissa tai Shell/St1-huoltoasemilla.

Osta oma Elisan prepaidisi TÄÄLTÄ

TELIA PREPAID

Telialta löytyy helposti vaihtoehto, jossa voit valita haluatko tilata yhden vai useamman Prepaid-liittymän. Näin voit helposti pitää yhteyttä ilman laskuja, lataat haluamasi summan etukäteen tilillesi. Uuteen liittymään luvataan ennalta määritelty alkusaldo jolla voit soittaa, lähettää teksti- ja multimediaviestejä sekä käyttää puhelimella nettiä.

Voit ostaa lisää saldoa ja nettipaketteja netissä,prepaid-sovelluksella,R-kioskilla., sekä Telian jälleenmyyjältä ostetulla lipukkeella.

VERTAA HALVIN PREPAID LIITTYMÄ

Arjen jokapäiväisiin kuluihin saa yllättävän nopeasti kulutettua useamman kympin, ilman että edes pahimmassa tapauksessa tiedostat tätä. Voimme helposti ajatella, että muutama lisäeuro puhelinlaskussa,sähkölaskussa tai autovakuutuksessa ei haittaa. VÄÄRIN!

Liian helposti maksat sinne sun tänne muutaman euron liikaa, ja ennenkuin huomaatkaan on näistä puroista kertynyt jo iso joki. Entäpä jos kääntäisitkin tämän ison joen sinulle mahdollisimman hyödylliseksi? Aloita täältä, vertailemalla edullisin puhelinliittymä, tässä tapauksessa halvin prepaid-liittymä. Näin olet suorittanut jo ensimmäisen askeleen kohti suurempaa säästämistä. Mikäli perheessänne on useampi henkilö, joille olet vertailemassa uutta puhelinliittymää. On hyvä muistaa että, vaikka jo 5euron säästöllä/ puhelinliittymä. Voit vuodessa säästää huomattavan summan rahaa.

Esimerkki:

Nelihenkinen perhe:

Vertaat sivuiltamme jokaiselle perheenjäsenelle keskimäärin 5 euroa pienemmän puhelinlaskun.

5x4hlöä=20euroa

20euroax 12 kuukautta= 240euroa/vuosi/puhelinlasku

Älä maksa turhaan turvallisuuden ja helppouden tunteesta, kartoita oma ja muiden perheenjäsentesi lähtötilanne. Ja löydä jokaiselle sopiva halpa puhelinliittymä.

Aloita säästäminen jo nyt, vertaa itsellesi ja tuttavillesi halvin prepaid-liittymä täältä

Tutustu myös näihin

@Copyright 2020 Vertaaliittyma.fi