PUHELIN LIITTYMÄ ILMAN NETTIÄ

Millaista liittymää etsit?

rajaton

Käytön mukaan

PUHELINLIITTYMÄ ILMAN NETTIÄ

Miltä kuulostaa puhelinliittymä jossa ei ole nettiä, no se kuulostaa siltä että puhelimella voidaan tehdä sitä mitä sillä on aikoinaan pelkästään tehty, puhuttu!

Puhelinoperaattorit tarjoavat toinen toistaan suurempia, ja laajempia puhelinliittymiä. Joissa suurin kilpailuvaltti on datansiirtonopeus sekä mahdollinen datakatto. Mutta kyllä, kuluttajan on mahdollista saada itselleen puhelinliittymä, jossa ei ole internet yhteyttä eli puhelinliittymä ilman nettiä.

Elämässä on tilanteita joissa puhelinliittymä ilman nettiä, on täysin varteenotettava ja ymmärrettävä vaihtoehto.

Puhelin, jossa ei ole älypuhelinominaisuuksia. Eli ns, karvalakkiversio, voit kuitenkin puhua puhelimella ja lähettää tekstiviestejä. Onko tämä liittymän omistaja sitten iäkkäämpi henkilö, jolloin on kuitenkin tärkeää että hänet voi tavoittaa puhelimella.

Puhelin joka on käytössä pelkästään esimerkiksi mökillä, eikä kesälomalla tarvitse päästää surffailemaan bittiavaruuteen. sen sijaan voit surffata vaikka ihan aidoilla aalloilla!

Taikka kuluttaja joka haluaa irtautua työasioista niin että puhelimen tehtävänä on lomalla ainoastaan vaikka ystävien kanssa puhelimessa puhuminen. Jolloin voit ottaa täydellisen irtioton somesta,sähköpostista yms.

Vai miltä kuulostaa se, että kuluttaja ei yksinkertaisesti vain HALUA nettiä puhelimeen. Tämäkin on täysin ymmärrettävää, ja siksi olemmekin tehneet sinulle helpoksi puhelinliittymävertailun ilman nettiä!

On kuitenkin huomioitava, että tänä päivänä hyvin harva suomalainen puhelinoperaattori tarjoaa puhelinliittymää, jossa ei olisi minkäänlaista nettiä. Koska helposti emme tule ajatelleeksi , että älypuhelimella olevat navigaattorit, karttapalvelut tarvitsevat edes jonkinnäköisen nettiliittymän toimiakseen.

PUHELINLIITTYMÄ ILMAN NETTIÄ SAUNALAHTI

Saunalahti Tarkka Puhe

Puhelinliittymä ilman nettiä, on suunnattu juuri heille jotka eivät tarvitse tai halua puhelinliittymään nettiä. Saunalahden puhelinliittymä ilman nettiä, on aivan oikeasti liittymä jossa ei tarvitse huolehtia gigoista tai datakatosta.

Saunalahti Tarkka Puhe puhelinliittymässä maksat puheluista ja viesteistä käytön mukaan, 0,069e/min/kpl. Avausmaksun 3,90e jälkeen, maksat kuukaudessa 4,90e sekä sen kuinka paljon olet puhunut tai lähettänyt tekstiviestejä.

Saunalahti Tarkka Puhe hinnasto:

Avausmaksu 3,90e

Puheminuutit:0,069e/min

Tekstiviestit:0,069e/kpl

Kuukausimaksu: 4,90e

Avaa tästä Saunalahti Tarkka Puhe liittymä

Saunalahti KotiPuhelin-puhelinliittymä ilman nettiä

Tällä puhelinliittymällä ilman nettiä, voit tehdä lankapuhelimestasi mobiiliverkossa toimivan lankapuhelinliittymän. Vaihtaessasi lankapuhelimen mobiiliverkossa toimivaksi lankapuhelinliittymäksi. Sinun ei tarvitse opetella uutta puhelinnumeroa, vaan voit pitää vanhan puhelinnumerosi. Voit käyttää liittymää tavallisella kännykällä tai GSM-pöytäpuhelimella. Avausmaksun 3,90e jälkeen, maksat kotimaan puheluista lankapuhelinliittymiin sekä Saunalahti KotiPuhelin-liittymiin 0,0101e/min +0.1008e/puhelu. Puhelut kotimaassa GSM-liittymiin maksaa 0,1008e/min. Kuukausimaksu on hivenen Saunalahti Tarkka Puhetta edullisempi, eli 3,99e/kk.

Avausmaksu 3,90e

Kuukausimaksu 3,99e/kk

Kotimaan puheluista lankapuhelinliittymiin sekä Saunalahti KotiPuhelin-liittymiin 0,0101e/min +0.1008e/puhelu.

Puhelut kotimaassa GSM-liittymiin maksaa 0,1008e/min

PUHELINLIITTYMÄ PIENELLÄ NETILLÄ DNA

DNA mini Data

Puhelinliittymä ilman nettiä, ei suoranaisesti ole  DNAlla mahdollista. Voit kuitenkin valita puhelinliittymän, johon sisältyy pieni ja mutta hidas nettiyhteys. Puhelinliittymä Mini Data, on pieni edullinen perusliittymä. Pääset surffaamaan tällä puhelinliittymällä rajattomasti Suomessa, ilman datakattoa. Nettiliittymä on tosin melko hidas, koska maksiminopeus on 256 mbit/s, mutta nettiliittymä on kuitenkin olemassa. Avausmaksun 3,90e lisäksi maksat kuukausimaksua 4,90e ja tämän lisäksi puheluista ja tekstiviesteistä käytön mukaan 0,07e/min/kpl

Avausmaksu: 3,90e

Kuukausimaksu: 4,40e/kk

Puhelut kotimaassa:0,07e/min

Tekstiviestit kotimaassa:0,07e/kpl

MOI MOBIILI, EDULLINEN LIITTYMÄ 4G NETILLÄ

Moi mobiili tarjoaa kuluttajilleen 6 eurolla/kk sim-kortin käyttöön, ja tämän lisäksi maksat lähetetyistä viesteistä sekä puhutuista puheluista 0,055e/ kpl tai puheminuutti. Tähän liittymään sisältyy 4G netti, eli täysin netittömästä puhelinliittymästä ei ole kyse.

Yllämainituista vaihtoehdoista edullisin puhelinliittymä ilman nettiä on Saunalahdella, on kyseessä sitten Saunalahti Tarkka puhe tai Saunalahti KotiPuhelin. Mikäli kaipaat kuitenkin vielä perehtymistä asiaan, olemme koonneet kaikki parhaat puhelinlittymät ilman nettiä yhdelle sivulle, jotta sinun liittymävertailusi olisi helppoa ja vaivatonta!

Tutustu myös näihin

@Copyright 2020 Vertaaliittyma.fi