PARAS PUHELINLIITTYMÄ LAPSELLE

Millaista liittymää etsit?

rajaton

Käytön mukaan

PUHELINLIITTYMÄ LAPSELLE

Puhelinliittymä lapselle? Tähän kysymykseen törmäät todennäköisesti viimeistään siinä vaiheessa, kun lapsesi aloittaa ensimmäisellä luokalla. Voi olla että toiset haluavat hankkia lapselle ensimmäisen puhelimen jo aikaisemmin. Jokainen vanhempi tekee oman ratkaisunsa milloin on tarpeellista hankkia ensimmäinen puhelin, ja samalla ensimmäinen puhelinliittymä lapselle.

Me haluamme auttaa sinua tässä vaiheessa, kun etsit mikä puhelinliittymä sopii parhaiten lapselle? Olemme koonneet sivuillemme näppärän tietopaketin lasten ensimmäisestä puhelinliittymästä. Pääset myös helposti vertailemaan mikä puhelinoperaattori tarjoaa juuri teidän perheellenne sen halvimman puhelinliittymän!
Jos perheessänne on useampi lapsi, on alkuun tässäkin hyvä kartoittaa kunkin puhelinliittymän käyttötarve. Kun käyttötarve on määritelty, pääset vertailemaan puhelinliittymien tarjontaa sekä hintaa. Jos perheessänne on useampi lapsi, puhelinliittymänkäyttäjä, sitä suuremman hyödyn ja säästön saat vertailemalla halvimman ja parhaimman puhelinliittymän.

MINKÄLAINEN PUHELINLIITTYMÄ

ähän on mahdotonta sanoa yhtä oikeaa vastausta, koska on niin monta oikeaa puhelinliittymää, kuin on heidän käyttäjiäänkin. Jos kuitenkin aloitamme hahmottamaan puhelinliittymän valinnassa tilannetta käyttäjän iän mukaan.

PUHELINLIITTYMÄ EKALUOKKALAISELLE

Puhelinliittymän harkinta tulee viimeistään siinä vaiheessa vahvaan harkintaan, kun lapsesi suuntaa ensimmäisen kerran koulutielle. Puhelinliittymää valitessa, vanhempien näkökulmasta tärkein tekijä taitaa olla, että saat varmasti tavoitettua lapsesi.Ja päinvastoin, lapsi saa tavoitettua tarvittaessa sinut. Tähän tarkoitukseen soveltuu liittymä, jossa on käytössä nettiyhteys, koska suurinosa yhetydenpidosta tapahtuu tänä päivänä internetpohjaisen sovelluksen,mm. WhatsApin kautta. Tietysti, kun on kyseessä puhelin, on suositeltavaa että puhelimella pystyy myös puhumaan ja lähettämään viestejä. Tässä kannattaa harkita, valitseeko liittymän, jossa puhelut ja viestit laskutetaan käytön mukaan, vai puhelinliittymä paketti, johon sisältyy tietty määrä puhetta ja viestejä.

LIITTYMÄ LAPSELLE SAUNALAHTI

Saunalahti Tarkka tarjoaa puhelinliittymäksi lapselle, simppeleitä puhelinliittymiä, joissa puhelut ja tekstiviestit veloitetaan kulutuksen mukaan. . Voit valita näistä Saunalahti 1M sekä Puhe- puhelinliittymä ilman nettiä.
Saunalahti Tarkka (Saunalahti Puhetta lukuunottamatta) liittymiin kuuluu internetyhteys, joilla saat kätevästi pidettyä lapseesi vaikka WhatsApp-sovelluksen kautta yhteyttä.

LIITTYMÄ LAPSELLE DNA

DNA SuperÄlypaketti 1M 100, on räätälöity sopivaksi puhelinliittymäksi lapselle. Pakettiin sisältyy 100minuuttia puhetta, sekä 100 kappaletta tekstiviestejä kiinteään kuukausihintaan. Puhelinliittymään kuuluu lisäksi rajaton 3G netti, maksiminopeudella 1Mbit/s
Avausmaksun (3,90) jälkeen, maksat puhelinliittymästä 13,90e/kk.

LIITTYMÄ LAPSELLE TELIA

Telia lupaa Liittymän lapselle olevan koulutien paras kaveri, tai ainakin vanhempien kannalta paras tapa turvata vanhempien mielenrauha.On ihana, kun voi varmistaa että oma jälkikasvu on päässyt turvallisesti perille. Telialla on tarjolla puhelinliittymä lapselle, johon sisältyy rajaton netti kotimaassa, 2Mbit/s olevalla yhteydellä. Puhelinliittymään sisältyy myös 250 minuuttia puhetta, sekä tekstiviestejä 250 kpl. Puolen vuoden aikana hintaa tällä puhelinliittymällä on 14,90e (19,90) (11/2017)
Osta oma Telian puhelinliittymä lapselle TÄÄLTÄ

PUHELINLIITTYMÄ LAPSELLE MOI MOBIILI

Puhelinliittymän valinnassa, varsinkin lapselle on hyvä kiinnittää huomiota myös puhelinoperaattoreiden uusimpaan tulokkaaseen Moi mobiiliin. Moin hinnoitteluperiaate eroaa huomattavasti muista puhelinoperaattoreista. Siksi lapsiperheelle oiva valinta voikin olla Moi mobiili, jossa voit lisätä haluamasi sim-korttien määrän yhteiselle datatilille. Yksi sim-kortti maksaa 6 euroa, ja yksi sim-kortti lisää aina 4 Gigaa yhteiseen datapottiin. Joka jaetaan siis muiden samassa kotitaloudessa olevien käyttäjien kesken. Ilman lisäpalveluita, puhelut ja viestit veloitetaan käytön mukaan.

Osta MOIsi TÄÄLTÄ

PUHELINLIITTYMÄ EKALUOKKALAISELLE SUMMA SUMMARUM

Vertaillessa puhelinliittymää lapselle, tässä tapauksessa ekaluokkalaiselle, tai ehkä vanhempien valinnan mukaan myös nuoremmalle kuin ekaluokkalaiselle. Nousee uusi puhelinoperaattori tulokas MOi vahvasti haastamaan suuremmat puhelinoperaattorit. DNA, Telia ja Saunalahti tarjoaa puhelinliittymää, joka on varta vasten räätälöity lapselle sopivaksi puhelinliittymäksi. Hinnat näissä puhelinliittymissä vaihtelee kampanjan mukaan 9,90-19,90 välillä. Moi mobiilisissa saat uuden sim-kortin kuudella eurolla, tämän lisäksi puhelut ja viestit veloitetaan käytön mukaan. Ekaluokkalainen ei todennäköisesti lörpöttele tuntikausia puhelimessa, ja viestit hoituvat internetpohjaisen sovelluksen WhatsAppin kautta.

Edullisin puhelinliittymä lapselle (11/2017):
MOI mobiili 6e jokainen uusi sim-kortti
DNA 13,90e/Saunalahti 1M 9,90e
TELIA 14,90 (19,90)

Vertaa oma edullinen puhelinliittymä lapsellesi TÄÄLTÄ

PARAS PUHELINLIITTYMÄ KOLMAS-NELJÄSLUOKKAISILLE

Vanhempien on hyvä olla tietoisia siitä, kuinka heidän lastensa puhelinliittymän ja puhelimen käyttötarve muuttuu jo muutamassa vuodessa. Siinä missä ekaluokkalainen selvisi parhaimmillaan perusluurilla, jossa on nettiliittymä joka jaksaa juuri pyörittää WhatsApp-sovellusta. Muuttuu lasten mobiilidatan käyttö räjähdysmäisesti muutaman kouluvuoden jälkeen. Tällöin koululaisen fanituksen kohteeksi pääsevät todennäköisesti Tubettajat. Mikäli Lakot ja Herbat eivät ole vielä vanhemmille tuttuja, niin tiedoksenne, nämä nuorten fanittavat henkilöt esiintyvät Youtubessa. Dataa kuluukin siis yhtäkkiä mm. videoiden selailuun ja latailuun. Yhden Youtube-videon katsominen voi helposti viedä 30-50Mt.
Se että pystyt vähentämään nuoren ragaamisen lagaavalla netillä, on helposti hoidettu jos valitset puhelinliittymän jossa on käytössä 4G netti. Eli suomennettuna, videoiden, sovellusten ja musiikin kuuntelu on helpompaaa, kun netti ei töki ja pätki.
Uskallamme väittää että puhelut ja tekstiviestit eivät ole enää kovinkaan suuressa huudossa nuorten keskuudessa. Siksi puhelinliittymä, jossa puhelut ja tekstiviestit veloitetaan käytön mukaan, on varsin varteenotettava vaihtoehto.

Vertaa edullisin puhelinliittymä lapselle TÄÄLTÄ

PUHELINLIITTYMÄ NUORELLE SAUNALAHTI

Saunalahti tarjoaa nuorelle puhelinliittymän käyttäjälle Saunalahti Tarkka puhelinliittymiä, jossa puhelut ja tekstiviestit veloitetaan käytön mukaan. Puhelinliittymään sisältyy 4G netti, mutta valintasi,ja rahapussisi mukaan voit valita puhelinliittymääsi 50-300Mbi/s. Luonnollisesti tehokkaimmailla netillä varustettu puhelinliittymä,ei todennäköisesti ole sen kaikkein halvin puhelinliittymä lapselle.

Pääset ostamaan Saunalahden puhelinliittymän lapselle TÄSTÄ

Vertaa edullisin puhelinliittymä TÄÄLTÄ,ja aloita rahan säästäminen jo vaikka tänään! Vertaillessa puhelinliittymää hieman jo vanhemmalle lapselle, lapselle joka vaatii puhelinliittymältä jo hieman tehokkaampaa nettiä. On hyvä tutustua rauhassa puhelinoperaattoreiden tarjontaan, ja erityisesti puhelinliittymiin joihin sisältyy rajaton netin käyttö.

Jotta tietäisit tarkemmin kuinka paljon lapsesi kuluttaa keskimäärin dataa kuukaudessa, on sinun hyvä kaivaa edellisen kuukauden tai jopa kahden puhelinlasku. Puhelinlaskulta voit helposti tarkistaa lapsesi todellisen datankäytön tarpeen, ja sen tarvitseeko hän käyttöön rajatomatonta puhe-, ja datapakettia. Nykyään kaikilla puhelinoperaattoreilla on käytössään mobiilisovellus, ja ainakin Moi mobiilin Mun Moi mobiilisovelluksella voit helposti tarkistaa sen hetkisen datankulutuksen.

PUHELINLIITTYMÄ LAPSELLE, LISÄPALVELUT

PUHELIN LAPSELLE

Valitessasi puhelinta lapselle, törmäät erittäin laajaan puhelinvalikomaan. Todennäköisesti hinta on yhtenä suurimpana tekijänä, kun olet valitsemassa sopivaa puhelinta lapselle. Pääset tutustumaan alapuolelta DNA:n tarjoamiin, edullisiin peusluureihin, joilla yhteydenpito lapseen onnistuu vaivattomasti ja helposti. Lue lisää täältä:
https://www.dna.fi/ekaluokkalainen

Pääset halutessasi myös ostamaan lisätarvikkeita puhelimeen, näytönsuojalasi, koska todennäköisesti puhelin putoaa kerran tai kaksi lattialle, sekä suurimmat naarmut repussa pyörivään puhelimeen on helppo välttää näytönsuojalasilla.
Lapset, kuinka usein heiltä onkaan akku loppu... hyvin usein! Tyhjän akun vuoksi on harmillista jos et saa lastasi kiinni, siksi pääset tilaamaan varavirtalähteen täältä:
https://www.dna.fi/ekaluokkalainen

Vertaa paras liittymä lapselle TÄÄLTÄ

Tutustu myös näihin

@Copyright 2020 Vertaaliittyma.fi