Parhaat puhelinoperaattorit 2020

Millaista liittymää etsit?

dna

moi

elisa

telia

Tarkista myös nämä

Esittelemme sinulle neljä suurinta Suomessa toimivaa puhelinoperattoria. Pääset tutustumaan näihin puhelinoperaattoreihin, hieman pintaa syvemmältä ja vertailemaan niitä keskenään sivuillamme. Vertailemalla selvität helposti, mikä puhelinliittymä on juuri sinulle se edullisin ja kannattavin vaihtoehto.

Puhelinliittymiä on tänä päivänä tarjolla jos jonkin näköistä ja kokoista. Määritelmä halvin, riippuu suurelta osin siitä, minkälainen puhelimen käyttäjä olet!

Vertaa sivuiltamme juuri sinulle halvin puhelinliittymä!

HALVIN PUHELINLIITTYMÄ

Yhtä ainoaa vastausta siihen mikä on halvin matkapuhelinoperaattori ja halvin puhelinliittymä ei voida antaa, koska puhelinliittymiä voidaan vertailla niin monesta eri näkökulmasta. Toiselle halvin puhelinliittymä voi tarkoittaa sitä, että käytössäsi on peruspuhelin ja saat siihen halvan puhelinliittymän. Toiselle kuluttajalle halvin puhelinliittymä taas voi tarkoittaa puhelinliittymää jossa kaikkea on rajattomasti, mutta puhelinliittymä on hinnoiteltu edullisesti.

Liittymävertailu on suhteellisen hankalaa, koska puhelinoperaattorit korostavat eri asioita mainostaessaan puhelinliittymiään. Siksi halusimme tarjota sinulle vertaaliittyma.fi sivun, jossa sinun on helppo verrata puhelinliittymiä. Sekä tarvittaessa voit myös tutustua hieman tarkemmin näihin puhelinoperaattoreihin.

PUHELINOPERAATTORIT

Viestintäviraston syksyllä 2017 tehdyn selvityksen mukaan, Suomessa markkinaosuudet jakautuvat kolmen suurimman matkapuhelinoperaattorin kesken DNA, TELIA FINLAND sekä ELISA. Markkinoille on kuitenkin tullut uusi matkapuhelin palveluoperaattori, Moi mobiili. Moi haastaa nämä kolme Suomen suurinta matkapuhelinoperaattoria uudenlaisella toimintaperiaatteella!

Matkapuhelin ala ei nuku koskaan vaan elää koko ajan. Kesällä 2017 roaming-maksujen poistuminen haastoi puhelinoperaattorit päivittämään puhelinliittymiään, ja niihin kuuluvia rajoitteita. Lisäksi asiakkaiden kulutustottumusten muuttuminen radikaalisti viimeisten vuosien aikana.  Puheluiden sekä tekstiviestien osuus on pienentynyt jatkuvasti, kun osa siirtyy internet-pohjaisiin käyttöjärjestelmiin.

Pysyäkseen ajan hermolla, puhelinoperaattorit joutuvat jatkuvasti päivittämään puhelinliittymien tarjontaa ja tarjouksiaan. Kuluttajien näkökulmasta se ei ole huono juttu, koska säännöllisellä puhelinliittymien hintojen vertailulla, voit säästää useammankin euron!

Me haluamme auttaa sinua säästämään, laske tarkempi säästö TÄÄLLÄ!

Löydät sivuiltamme seuraavat puhelinoperaattorit DNA, MOI MOBIILI,SAUNALAHTI/ELISA sekä TELIA ( Tele Finland sekä Sonera yhdistyi keväällä 2017) ja heidän edullisimmat puhelinliittymät.

Vertaa edullisin puhelinliittymä, ja aloita selvä rahan säästäminen jo tänään!

DNA

"Elämä on" on lause joka on jäänyt monen suomalaisen mieleen! Eikä turhaan, koska DNA:lla on 3,5 miljoonaa matkaviestin- ,ja kiinteänverkon asiakkuutta.

DNA on aloittanut toimintansa vuonna 2001, ja on Suomalainen teleoperaattori yritys. DNA:lla on koko maan kattava matkapuhelinverkko, ja kiinteä puhelinverkko löytyy hieman alle kymmenestä kunnasta. DNA:n liikevaihto oli vuonna 2016 859 miljoonaa euroa, ja liiketulos 91 miljoonaa euroa. DNA on johtava maksu-tv-toimitsija, niin kaapeli- kuin antenniverkossa.

Vertaile sivuillamme halvin DNA puhelinliittymä, DNA tarjoaa asiakkailleen laadukkaita puhe-, data-, ja tv-palveluita arjen yhteydenpitoon ja viihtymiseen.  DNA puhelinliittymiin Suomessa sisältyy aina rajaton netti, ja edulliset puheminuutit sekä tekstiviestit. Voit hallinnoida DNA Minun palvelustani mm.- asiakastietoja, tarkistaa palvelusi, silmäillä laskutustietoja sekä vaihtaa Mix-kanavapaketin kanavat kerran kuukaudessa.

MOI MOBIILI

Moi mobiili on suomalaisen matkapuhelinmarkkinoiden uusin tulokas, ja Moi haastaakin meidät kuluttajat ajattelemaan uudella tavalla matkapuhelinliittymistä!Moi mobiilin keskeisimpänä ajatuksena on helppous, ja edullisuus. Moi mobiili markkinoi itseään asiakaslähtöisimpänä operaattorina! Suuri lupaus, voit tarkistaa onko lupaus paikkansa pitävä, ja osta oma MOIsi TÄÄLTÄ

Sinun ei tarvitse optimoida erikseen jokaiselle liittymälle omaa puheaika, tai datapakettia, vaan data- ja puhepaketit jakautuvat oman tilin sim-korttien yhteiseen käyttöön. Saat itse liittää tarpeesi mukaan tarvittavan määrän simmejä tilillesi. Ja luonnollisesti maksat vain tarvitsemiesi sim-korttien käytöstä, eli et maksa turhasta!

Tilin hallinnoiminen tapahtuu Mun moi-aplikaatiolla, voit tarkastalla Mun moissa mm- simmiesi käyttöä, sekä hallita niiden asetuksia ja asiakastietoja. Tarvittaessa voit myös ostaa Mun moissa-lisäpalveluita kuten esimerkiksi lisäsimmejä.

Moi mobiili on perustettu 3.5.2016, ja kyseessä on Moi mobiili-palveluoperaattori joka toimii DNA:n verkossa.

ELISA SAUNALAHTI

Elisan asiakkaana on jo 2,3 miljoonaa kuluttajaa,julkishallinnon organisaatiota ja yritystä. Elisa onkin Suomessa alansa markkinajohtaja, tietoliikenne-, ICT-, ja palveluyrityksenä.Elisa tarjoaa kuluttajilleen ympäristöystävällisiä palveluita viihtymiseen sekä viestimiseen. Mm asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, tuloksellisuus määrittelevät Elisan liiketoimintaa. Elisan asiakasmäärän perusteella, voisi todeta että Elisa on tainnut suurelta osin toteuttaa lupauksiaan, eikä ne ole jääneet pelkäksi sanahelinäksi!

Elisan liikevaihto vuonna 2016 oli 1,64 miljardia euroa, ja Elisalle on kertynyt jo yli 130 vuoden taival Suomalaisten yhteydenpidossa!

Elisa tarjoaa kansainvälisesti kilpailukykyiset hinnat, jonka mahdollistaa yhteistyö Vodafonen ja Telenorin kanssa.

TELIA

23.3.2017 Sonera ja Tele Finland fuusioituivat Teliaksi, Telia nimen alla toimiva puhelinoperaattori on siis suhteellisen nuori. Mutta Sonera ja Tele Finland sen sijaan ovat palvelleet suomalaisia puhelinliittymien käyttäjiä jo reilusti yli kymmenen vuotta.

Kuten Moi mobiilissa, myös Teliassa liittymän hinta määräytyy valitun kokonaisuuden mukaan. Liittymään voit valita valmiit paketit puheluiden ja liittymien osalta, tai maksaa käytön mukaan.

Tutustu myös näihin

@Copyright 2020 Vertaaliittyma.fi